NON-STOP FUDBAL!  KREĆE PRAZNIČNO LUDILO NA OSTRVU: Deca čekaju poklone, a mi s meča na meč!
Foto: EPA

ludnica

NON-STOP FUDBAL! KREĆE PRAZNIČNO LUDILO NA OSTRVU: Deca čekaju poklone, a mi s meča na meč!

Fudbal -

Tradicija je čudo - U većina zemalja je sada pauza, ali ne i u Engleskoj, gde pojačavaju, pa tako se desi da igramo tri utakmice u narednih pet dana, poručio Luka Milivojević, kapiten Kristal palasa

Ljubitelji fudbala će uživati! Spremite se za praznični spektakl u režiji fudbalera Premijer lige. U narednih sedam dana na programu je 30 mečeva najjače engleske lige!

Sve počinje već danas, nastavlja se za dva dana, a kraj fudbalskog ludila zakazan je za 1. januar. Za one koji vole najpopularniji sport na svetu ovo je raspored iz snova, ali ne i za igrače... - Zbog praznika u većini zemalja je sada pauza, dok Englezi pojačavaju, ali šta radimo, takav je raspored i moramo tome da se prilagodimo - počeo je priču Luka Milojević za Sport klub.

foto: Privatna Arhiva

Kapiten Kristal palasa pored svih profesionalnih obaveza mora da nađe vreme i za porodicu. - U ovom periodu deca očekuju puno poklona, a mi smo prenatrpani sa rasporedom. Tako može da se desi da imamo i tri utakmice u pet dana. Potrebno je izbalansirati u tom periodu, trudim se da uspem u tome. Nije lako izdržati takav ritam. - Moramo da budemo potpuno fit kako bismo bili spremni za sve te izazove - jasan je Milivojević. Klub iz Londona ima sreću da u naredna tri kola nema toliko teške rivale, ako to može da se kaže za bilo kog protivnika u Premijer ligi. Danas ih očekuje gradski derbi sa Vest Hemom, a potom gostuju Noriču i Sautemptonu.

Derbi Klop: Ne zanimaju me priče o tituli!

Prvi protiv drugog! Fantastični Lester dočekuje večeras Liverpul u derbi meču 19. kola Premijer lige. Tim Jirgena Klopa sa eventualna tri boda protiv „lisica“ napravio bi džinovski korak ka tituli. - Ne zanimaju nas takve priče, to ne utiče na nas. Potpuno smo fokusirani samo na utakmicu - jasan je Klop.

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track