ONA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Zanosna brazilska fudbalerka uznemirena: Prate me gde god da se pojavim (VIDEO)
Foto: Printscreen Twiter

PRATE JE

ONA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Zanosna brazilska fudbalerka uznemirena: Prate me gde god da se pojavim (VIDEO)

Fudbal -

Ludmila da Silva (25) je u kratkom roku skrenula pažnju na sebe po dolasku u Španiju u redove Atletiko Madrida, a to i ne čudi kada se suočite sa njenim izgledom koji retko kog može da ostavi ravnodušnim.

Ima ova atraktivna Brazilka jake adute i u veštini baratanja loptom, zbog toga je trenutno tu gde jeste - u jednom od najboljih klubova sveta, ali i u reprezentaciji svoje zemlje.

Na prvi pogled, njen život ne može biti bolji ali njen boravak u Španiji nije bajan, daleko je od toga, za sve je kriv rasizam sa kojim se ona suočava na svakom koraku.

Naime, Ludmila je još u septembru podelila sa pratiocima video iz lokalnog supermarketa u kojem je, od ulaska, izložena pojačanoj pažnji obezbeđenja samo zbog toga što je "sumnjiva" zbog boje kože.

"Ono kad vas obezbeđenje prati svaki put kad kročite u supermarket"- požalila se Ludmila na ovaj vrlo neprijatan trenutak, koji je njoj, kao i verovatnoj svakoj tamnoputoj osobi u Španiji, redovna pojava.

U istom postu je otkrila da joj užasno smeta pratnja koju dobija svaki put.

"Uvek je tako. Svaki put kad uđem u radnju neko iz obezbeđenja samo mene prati. To nije šala, a evo sad vidite da se ovakve stvari nedešavaju samo u Brazilu."

Ludmila je treću sezonu u Atletiku, dosad je postigla 34 gola na 63 utakmice i definitivno je jedna od najboljih igračica ekipe koja se takmiči u Ligi šampiona.

Rio de Janeiro continua lindo?

A post shared by Ludmila Silva (@ludmiladasilva09oficial) on

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track