LUKA I SOFIJA SE LJUBILI MINUT I 24 SEKUNDE U BIZNIS KLASI: U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo...
Foto: Printskrin/Facebook

RADE BOGDANOVIĆ RASPALIO

LUKA I SOFIJA SE LJUBILI MINUT I 24 SEKUNDE U BIZNIS KLASI: U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo...

Fudbal -

Bivši jugoslovenski fudbaler Rade Bogdanović govorio je na temu srpskog fudbala, pa se između ostalog dotakao teme Luke Jovića o kome se ovih dana naširoko piše, ali ne na temu fudbala već o njegovoj vezi sa manekenkom Sofijom Milošević.

"Ima jedan podatak interesantan, sad sam išao za Madrid i išao sam Beograd - Cirih, Cirih - Madrid i video sam ga na štoperici, jednu minutu i 24 sekunde se ljubio sa Sofijom u biznis klasi na prvom sedištu. On se zaljubio, teško će se on vratiti. On se tek sad zaljubio. U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo... Mislim da je naš Luka Jović trenutno zaljubljen fudbaler, i to je lepo biti zaljubljen. Ali će možda karijera da mu trpi. Kad je Tumbaković u pitanju, ja bih, ako smem da sugerišem, drži se onih koji gaze, trče, bore se, pusti sad ovog što je zaljubljen. Ako se odljubi, onda ga zovi", rekao je Rade Bogdanović u novogodišnjem razgovoru za Mondo u emisiji "Sve u16".

rade bogdanović bez dlake na jeziku
rade bogdanović bez dlake na jezikufoto: Pritnscreen

Luka trenutno nije u prvom planu u Realu, ali je barem palo pomirenje sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, pa će Jović biti važan adut u borbi za Evropsko prvenstvo u baražu Lige nacija.

Rade Bogdanović je imao komentar i na tu situaciju.

foto: Instagram

"Luka Jović... To što je radio na početku Tumbakoviću... Da sam selektor, ne bi mi prišao reprezentaciji. I tačka. Da mi ne bi narušio autoritet. A drugo, imao je super sezonu u Frankfurtu, kapa dole, prodali su ga u Real po neshvatljivim uslovima. Da li je to bilo da Čelsi kupi Kovačića, ista menadžerska branša, isti menadžeri, pa samo da novac iz jedne investicije prebace u drugu... Neshvatljivo je da se toliko miliona plati za njega, ali dobro, to je tržište. To je realno sve izgubilo vrednost i kompas", zaključio je Bogdanović.

(Kurir sport, Mondo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track