DANAK GUSTOM RASPOREDU U VREME PRAZNIKA: Povredio se i Hari Kejn! Murinjo zagrmeo
Foto: EPA/GERRY PENNY

PREMIJER LIGA

DANAK GUSTOM RASPOREDU U VREME PRAZNIKA: Povredio se i Hari Kejn! Murinjo zagrmeo

Fudbal -

Fudbaler Totenhema Hari Kejn povredio je tetivu u današnjoj utakmici protiv Sautemptona u Premijer ligi.

Kejn se povredio u 73. minutu meča na stadionu Sent Meri nakon što je postigao gol, koji je poništen zbog ofsajda. On se odmah uhvatio za levu nogu, ali je bez pomoći uspeo da izadje sa terena. Umesto njega u igru je ušao Erik Lamela.

Kapiten reprezentacije Engleske Kejn bio je starter i u četvrtoj utakmici u poslednjih 11 dana. On je na štakama napustio stadion. Totenhem je izgubio od Sautemptona sa 0:1.

"Hari Kejn igra svaki minut, igra svaku utakmicu. Možda je ozbiljna povreda, možda je mala. Sigurno je da će odsustvovati. To je negativno... Tetiva je uvek negativna stvar. Da li je pokidana, da li je lakša povreda, istezanje. U ovom trenutku ne mogu da kažem", rekao je trener Totenhema Žoze Murinjo, preneo je Skaj.

Takođe, povredio se i Tangi Ndombele.

"Ndombele, on je stalno povređen. U jednoj utakmici igra, a onda je povređen. To je za brigu. Mislim da je to njegova 10. povreda u sezoni. Povrede ga sprečavaju da igra i nema kontinuitet. Imali smo tri dana između utakmica i on je ponovo van ekipe", rekao je Morinjo.

Za vreme božićnih i novogodišnjih praznika u Premijer ligi je gust raspored utakmica, zbog čega su brojni treneri naveli da će im biti teško da za svaki meč obezbede maksimalno pripremljenu ekipu.

Murinjo je danas dobio žuti karton, pošto je tokom utakmice prišao klupi Sautemptona i pogledao u beleške trenera te ekipe.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track