NI ROĐENA MAJKA GA NE BI PREPOZNALA: Ovako izgleda bivši igrač Zvezde! Milu Đukanoviću se ne dopada ono što sada radi!
Foto: Starsport, Profimedia

HIT SLIKA

NI ROĐENA MAJKA GA NE BI PREPOZNALA: Ovako izgleda bivši igrač Zvezde! Milu Đukanoviću se ne dopada ono što sada radi!

Fudbal -

Niko ništa o njemu nije čuo godinama, a onda se pojavio fotografija sa monahom koja je oduševila sve Srbe.

Ako ste se pitali gde je i šta radi Dragan Bogavac, ljubimac Delija, evo rešićemo vam misteriju.

Pre par dana na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj vidimo Bogavca sa jednim monahom. On ovih dana ne šparta kroz protivničke odbrane, ali redovno šeta - u protesnim šetnjama u Crnoj Gori. Ovaj rođeni Mojkovčanin o tome je za portal IN4S rekao, pored ostalog, sledeće:

foto: Faceboook / Opsajd

„Moramo svi mi odavde da odemo, ko god je rođen U Crnoj Gori, ko je Srbin iz Crne Gore. Nismo mi Crnogorci iskompleksirani i oni koji kažu „ja sam Crnogorac ja mrzim Srbe“. Ne, mi smo svi Srbi iz Crne Gore i volimo crkvu. I ne damo da nam iko otima svetinje. Apelujem na sve ljude koji su odavde da se ide i da se brane svetinje u Crnoj Gori, jer samo ako u velikom broju budemo dole, možemo pomoći“, istakao je 39-godišnji Bogavac koji je karijeru 2014. završio u OFK Beogradu.

Bogavca dobro pamte ne samo Delije, nego i Grobari. Naime, Drgana je svojevremeno u 120. večitom derbiju bio strealc i asistent u pobedi od 2:0 nad Partizanom. Baš taj derbi bio je ujedno i debi Lotara Mateusa na klupi Partizana koji će ovaj Nemac dobro pamtiti. Bogavac je tada u napadu igrao sa NIkolom Žigićem, još jedno legendom regionalnog fudbala.

Bogavac je rođen u Bjelom Polju davne 1980. godine, a u svojoj bogatoj karijeri nosio je dres velikog broja evropskih velikana.

U redove Zvezde stigao je iz Rudara, nakon čega se obreo u inostranstvo gde je proveo skoro sedam sezone. Karijeru je završio u OFK Beogradu za koji je nastupao od 2012. do 2014. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track