ŠTA ĆE BITI S TOŠIĆEM POSLE ODLASKA PIKSIJA? Duško između Kine i Turske! Evo koliko Srbin zarađuje u Guangdžouu
Foto: Profimedia

Frka

ŠTA ĆE BITI S TOŠIĆEM POSLE ODLASKA PIKSIJA? Duško između Kine i Turske! Evo koliko Srbin zarađuje u Guangdžouu

Fudbal -

Milioni u igri! Ogromna plata koju ima Srbin mogla bi da stopira njegov odlazak iz Kine.

Odlaskom Dragana Stojkovića Piksija sa klupe Guangdžoua R&F Kinezi su doveli u pitanje i status bivšeg srpskog reprezentativca Duška Tošića kod novog trenera Đovanija van Bronkhorsta.

Mediji na jugu Kine izlaze s oprečnim informacijama o njegovoj budućnosti. Dok jedni prenose da će krenuti ka Turskoj zbog želje da ga angažuje Antalija, drugi su ubeđeni da se u liniji tima koju popunjavaju stranci neće ništa menjati između dve sezone.

Pre mesec dana je Liverpul u Premijer ligi „počistio“ Everton sa 5:2, u međuvremenu postao šampion sveta, nastavio sa sjajnim igrama, i danas (17.00) opet igra sa gradskim rivalom, ovog puta u FA kupu. Everton je pokazao napredak od dolaska Karla Anćelotija i nada se popravljanju utiska. Kvota na keca je 1,85, iks je 3,60, a dvojka 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

To znači da će 35-godišnji Tošić odraditi poslednju sezonu dvoipogodišnjeg ugovora i da će zajedno s Belgijancem Dembeleom, Izrealcima Sabom i Zahavijem, kao i sa Brazilcem Renatinjom činiti plavo-belu legiju stranaca za 2020. godinu.

Tošić je pre godinu i po dana prešao iz Bešiktaša u Gvangdžou za platu od 5,8 miliona evra po sezoni. U prethodnom šampionatu, koji su plavo-beli završili samo dva mesta iznad zone ispadanja, Tošić je odigrao 12 mečeva i postigao tri gola. Tada su treneri bili ograničeni pravilom da na terenu mogu biti samo tri stranca, dok će u novoj sezoni biti mesta za četvoricu.

(Kurir.rs / D. P. / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track