STIŽE JOŠ JEDAN SRBIN: Vest Hem pikirao Maksimovića!
Foto: Profimedia

premijer liga

STIŽE JOŠ JEDAN SRBIN: Vest Hem pikirao Maksimovića!

Fudbal -

Vest Hem želi da u narednim danima angažuje reprezentativca Srbije i fudbalera Hetafea Nemanju Maksimovića (24).

U klubu iz Londona kubure sa igračima srednjeg reda i misle da bi srpski reprezentativac Nemanja Maksimović bio odlično rešenje.

Procena skauta Vest Hema je da bi se nekadašnji omladinac Crvene zvezde odlično snašao u Premijer ligi, pošto osim znanja sa loptom ima i odličnu visinu od 198 centimetara, te dobru fizičku spremnost.

Novi trener Vest Hema Dejvid Mojes jasno je stavio do znanja upravi kluba da se ekipa mora pojačati tokom januara. Srbin je jedno od četiri imena na Mojesovoj listi pojačanja. Tu su još i Stoukov Džo Alen, Totenhemov Viktor Vanjama i Abdulaje Ture iz Nanta.

Nemanja Maksimović bio je član mlade reprezentacije Srbije koja je 2015. godine osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. Tada je u finalu postigao pobedonosni gol u produžecima protiv Brazila. Igrao je u Domžalama i Astani, a onda je potpisao za Valensiju. Tamo se nije naigrao, pa je prešao u Hetafe, gde pruža odlične partije, a ugovor s klubom iz Madrida veže ga do juna 2024. Njegova trenutna vrednost je 20.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track