PONOVO IM OTKINULI BOD U GRADSKOM DERBIJU: Barsa okrenula rezultat, pa jedva izvukla bod protiv Espanjola! VIDEO
Foto: AP

PRIMERA

PONOVO IM OTKINULI BOD U GRADSKOM DERBIJU: Barsa okrenula rezultat, pa jedva izvukla bod protiv Espanjola! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Barselone i Espanjola igrali su večeras nerešeno 2:2 u 19. kolu španske Primere.Golove za Barselonu postigli su Luis Suarez u 50. i Arturo Vidal u 59. minutu, dok su strelci za Espanjol bili David Lopez u 23. i Vu Lej u 88. minutu

Posle uvodnih minuta bez šansi na obe strane, Lopez je ispratio centaršut iz slobodnog udarca i glavom šutirao u donji levi ugao.

U poslednjim minutima prvog dela igre prilike za gol imali su Suarez i Lionel Mesi, ali su bili neprecizni, te se rezultat nije menjao.

Posle samo pet minuta drugog poluvremena Žordi Alba je ubacio loptu u šesnaesterac, a Suarez šutirao u levi ugao i doneo rezultatsko izjednačenje.

Vrlo brzo usledio je potpuni preokret Katalonaca, Vidal je glavom pogodio za 2:1 i tri boda za Barselonu.

Do samog kraja vidjeno je još nekoliko prilika za gol na obe strane, ali i crveni karton za Frenkija De Jonga u 75. minutu, pa je Barselona završila meč s igračem manje.

U poslednjim minutima usledilo je novo rezultatsko izjednačenje, pošto je Vu Lej posle prodora uspeo da savlada golmana Barselone i postavi konačan rezultat.

U sledećem kolu fudbaleri Barselone ugostiće na svom terenu Granadu, dok će Espanjol igrati protiv Viljareala.

Izabranici Ernestea Valverdea nalaze se na čelu tabele Primere s 40 bodova, dok Levante zauzima deveto mesto s 26 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track