ISPUNIO SAM SVE SNOVE, VREME JE ZA MLAĐE... Marko Marin se EMOTIVNOM porukom oprostio od Crvene zvzede! FOTO
Foto: Starsport©

POGODILO GA

ISPUNIO SAM SVE SNOVE, VREME JE ZA MLAĐE... Marko Marin se EMOTIVNOM porukom oprostio od Crvene zvzede! FOTO

Fudbal -

Fudbaler Marko Marin, koji je danas napustio redove Crvene zvezde i prešao u Al Ahli, putem svog oficijanog Instagram naloga oprostio se od najvernijih navijača Zvezde emotivnom porukom.

- Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je došlo vreme za rastanak. Došlo je vreme za nove izazove - počeo je Marin poruku na društvenim mrežama.

- Želim da se zahvalim navijačima Crvene zvezde, svojim saigračima, trenerima, rukovodstvu kluba, ljudima koji su mi omogućili da ispunim želju i dečački san da igram za svoj voljeni klub. Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu - nastavio je Marin.

On je za Zvezdu dao 11 golova i upisao 24 asistencije na 58 mečeva. Već od debija sa Radnikom iz Surdulice pokazao je da će praviti razliku i to je i radio, često i jedini u mečevima Zvezde godinu unazad.

- Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada,a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Došlo je vreme za neke nove, mlađe igrače da pronose slavu velikog kluba. Želim Zvezdi osvajanje titule u domaćem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmičenja. Poželeo bih celoj zvezdaškoj porodici srećne božićne praznike uz pozdrav Hristos se rodi - napisao je Marin.

Marin je u transferu vrednom dva miliona evra napustio klub iz Ljutice Bogdana i na iznenađenje mnogih potpisao za Al Ahli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track