MAJKA TI JE K***A! Navijači Fjorentine brutalno vređali trenera Atalante, a on im je još jače odgovorio (VIDEO)
Foto: Profimedia

besramno

MAJKA TI JE K***A! Navijači Fjorentine brutalno vređali trenera Atalante, a on im je još jače odgovorio (VIDEO)

Fudbal -

Đan Pjero Gasperini, trener Atalante doživeo je veliku neprijatnost na utakmici Kupa Italije protiv Fjorentine.

Navijači kluba iz Firence su u više navrata su vređali italijanskog stručnjaka.

Sve je dostiglo vrhunac kada su pristalice Fjorentine zapevali "majka ti je k***a", a nakon meča koji je označio kraj za ekipu iz Bergama u ovom takmičenju, Gasperini je vidno besan pred kamerama i novinarima objasnio šta se desilo.

"Nikada nisam uvredio bilo koga. Bio sam motivisan da vidim pobedu mog tima, a oni su mi poručili, nekoliko puta, da sam k***in sin. Moja majka se borila u ratu da bi ti moroni imali pravo govora. Nikada nikoga nisam uvredio, a ovo što su oni uradili je uvreda koja ide daleko izvan sporta" - poručio je trener Atalante.

Nije poznato čime je Gasperini zaslužio ovakav tretman kod navijača Viole ali definitivno je da će ovakvu stvar, iskusni trener teško zaboraviti. Niko nije očekivao ovakav odgovor od Gasperinija, pogotovo ako se svemu doda činjenica da putem interneta ne može da se nađe previše informacija o majci Đan Pjera

Fjorentina je došla do prednosti golom Patrika Kutronea u 11. minutu, a nakon što je Josip Iličić izjednačio u 67, konačan rezultat (2:1) postavio je Pol Lirola u 84. minutu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track