Najnovije vesti

DEKI KORISTIO PIŠTALJKU: Fudbaleri Crvene zvezde prihvatili novi sistem za kondicionu pripremu!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

nema zezanja

DEKI KORISTIO PIŠTALJKU: Fudbaleri Crvene zvezde prihvatili novi sistem za kondicionu pripremu!

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde u prepodnevnim časovima odradili su prvi trening na gradskom stadionu u Pafosu. Pored uvežbavanja kretnji i dodavanja, akcenat je stavljen i na istrčavanja u kojima su prvotimci pokazali snagu, volju i karakter.

Vredno je počeo osmi dan Zvezdinih priprema na Kipru. U jutarnjim časovina odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Oko 10 časova fudbaleri Crvene zvezde su izašli na teren gradskog stadiona u Pafosu. Orni za rad i dobro raspoloženi odradili su uobičajeno trčanje i dodatno razgibavanje sve u svrhu dobre pripreme predstojećih izazova. Zatim su fudbaleri otišli na drugi deo terena gde su, podeljeni po grupama, uvežbavali brzinu i preciznost dodavanja, kao i kretanje i otvaranje prostora.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Još jednom su brzina i tačnost obeležili ovu vežbu, a trener Dejan Stanković je neprestano hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže. Golmani su radili odvojeno sa trenerom Dušanom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža. Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa prvotimci su dobijali znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali. Noge su teške, ali su Zvezdine snage pokazale karakter i psihičku stabilnost, pa su dali svoj maksimum.

Kurir sport

Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...