PARTIZAN PUSTIO LEVOG BEKA: Zlatan Šehović pronašao novi klub, crno-belima procenti!
Foto: FK Partizan

DOGOVORILI SE

PARTIZAN PUSTIO LEVOG BEKA: Zlatan Šehović pronašao novi klub, crno-belima procenti!

Fudbal -

Zlatan Šehović talentovani fuidbaler Partizana se dogovorio sa čelnicima Makabija iz Netanije i potpisao ugovor sa tim klubom.

Specijalni izveštač Kurira iz Beleka - Nemanja Ilić

Mladi levi bek Partizana nije u prvom planu trenera Sava Miloševića pa su crno- beli u interesu igrača odlučili da ga puste.

Kako je "Kuriru" potvrđeno Partizan je prodao talentovanog fudbalera ne za novac, već za procenat od naredne prodaje,naravno ukoliko mladi Šehović bude menjao sredinu.

Levi bek crno-belih se oprostio ovim rečima:

"U Partizan sam došao sa 10. godina i pored svoje ovaj klub smatram svojom drugom istinskom porodicom. Veoma mi je teško što sam morao da odem, ali to je život i put svakog sportiste i fudbalera. Zahvaljujem se mojim saigračima koji su me uvek podržavali, savetovali i gledali kao sebi ravnog!.Hvala navijačima na punoj podršci od prvog dana i debija u crno-belom dresu. Vreme u Partizanu je najlepši period mog života do sada! Momci, puno sreće i u borbu za duplu krunu"!

Kada Netanja bude prodavala Šehovića, biće u obavezi da deset odsto od obeštećenja uplati na račun Partizana, prema dogovoru dva kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track