DEJAN STANKOVIĆ NA SVOJU SLAVU DEBITOVAO NA KLUPI CRVENE ZVEZDE: Pogledajte kako su crveno-beli savladali Aris! VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

Ubedljiv trijumf

DEJAN STANKOVIĆ NA SVOJU SLAVU DEBITOVAO NA KLUPI CRVENE ZVEZDE: Pogledajte kako su crveno-beli savladali Aris! VIDEO

Fudbal -

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pobedom je debitovao na klupi, pošto su crveno-beli danas na kraju priprema na Kipru savladali Aris iz Limasola sa 2:0 (1:0).

Strelci su bili Željko Gavrić u 35. i Mateo Garsija u 69. minutu.

Zvezda se večeras vraća u Beograd, a za četiri dana putuje u Antaliju, gde će odigrati šest pripremnih utakmica.

Stanković je posle meča napravio rezime desetodnevnih kiparskih priprema.

- Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju. A, zna se šta to znači za jednog trenera, "onu reč" ne smem ni da pomenem. Želeo bih da pohvalim sve momke, da im se zahvalim na radu, na poštenju, zalaganju, stvarno su zlatni. Preponosan sam na njih, za samo 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu i želim im svu sreću ovog sveta – rekao je Stanković.

Njegov tim je dominirao svih 90 minuta protiv Kiprana, ali Stankoviću nije želeo da ulazi u detalje, niti mnogo da hvali.

- Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad. Odigrali su momci dva puta 45 minuta lepo, korektno, ima tu da se radi na detaljima, bilo je dobrih stvari. Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima. Biće prilike za njega. Čestitam svima slavu Svetog Jovana koja je i moja slava. Mi nastavljamo sa radom – zaključio je šef struke Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track