SNAGA TIMSKOG DUHA: Crveno-beli drugog dana priprema poradili na kondiciji i taktici (VIDEO)
Foto: Crvenazvezdafk.com

pripreme

SNAGA TIMSKOG DUHA: Crveno-beli drugog dana priprema poradili na kondiciji i taktici (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutros po prijatnom sunčanom vremenu prvi današnji trening koji je bio kombinacija zahtevnog kondicionog i tehničko-taktičkog rada.

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su došli na jutarnji trening drugog dana priprema u Beleku, a dobru atmosferu pravilo je i prijatno sunčano vreme, idealno za rad. Kondicioni trener Federiko Panonćini odradio je sa igračima aktivaciju i zagrevanje u fitnes centru hotela „Regnum“, tako da su odmah mogli na terenu da nastave sa radom, uobičajen na ovom delu priprema. Odrađen je set zanimljivih vežbi koje su bile uvod u tehničko-taktički deo treninga.

foto: Crvenazvezdafk.com

Tačan pas i kontrola lopte bili su uvod u narednu taktičku vežbu u kojoj je Stanković za cilj potencirao koncentraciju, tačnost i brzinu reakcije. Bilo je dobrih akcija, lepih golova, odličnih odbrana golmana i sjajnih reakcija u defanzivi.

Da će ovo biti kombinovan kondicioni i tehničko-taktički trening videlo se kad su Panonćini i njegovi saradnici preuzeli igrače koji su istrčavali naporne deonice bez problema uz česte povike pomoćnog trenera Nenada Milijaša „idemo momci, bravo“. Dobro istezanje za kraj treninga..

foto: Crvenazvezdafk.com

Golmani su takođe imali intenzivan i zahetvan kombinovani trening pod komandom Dušana Gašića, gde se zahtevala brza, hitra i pravovremena reakcija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track