FUDBAL, DRUŽENJE, EDUKACIJA: Sve na jednom mestu, kamp na Kopaoniku u julu
Foto: ifcjunior.com

ZA UZRAST OD 9 DO 16 GODINA

FUDBAL, DRUŽENJE, EDUKACIJA: Sve na jednom mestu, kamp na Kopaoniku u julu

Fudbal -

Treći po redu, tradicionalni međunarodni fudbalski kamp IFC Junior održava se na Kopaoniku od 5. do12. i 12. do 19. jula.

Fudbalski kamp, poznat po izuzetnom radu sa mladim fudbalerima, nastao je kao želja da mladi igrači u toku leta imaju svoje mesto gde će umesto pauze na koju ide većina igrača u tom periodu dodatno napredovati, ispraviti eventualne nedostatke u igri, ali i steći nove prijatelje iz celog sveta.

Do sada su na kampu učestvovali dečaci i devojčice iz više od 20 zemalja, što govori o njegovom međunarodnom karakteru, a uzrast učesnika je od 9 do16 godina.

foto: ifcjunior.com

Na kampu rade treneri izuzetno poznati po razvoju mladih igrača iz naših najboljih klubova i svi uslovi koje imaju igrači su na visokom nivou: od hotela, terena, sportske ishrane, programa kampa, pa sve do organizovanja slobodnog vremena i edukacije.

Iako je fudbal na prvom mestu, postoje radionice i predavanja koja učesnike upoznaju sa stvarima koje prate fudbal.

Treća bitna stavka ovog kampa je boravak na Kopaoniku, na svežem vazduhu što u toku letnjih meseci izuzetno pozitivno utiče na treninge, tako da igrači prolaze kroz neku vrstu mini-priprema na visini od 1100 metara nadmorske visine, ali i imaju dovoljno vremena za izlete kako bi što više iskoristili sve prednosti koje planinska lepotica pruža.

foto: ifcjunior.com

S obzirom na to da je IFC Junior kamp poznat po praćenju svetskih trendova u fudbalskom radu i treninzima, kao i visokom nivou kvaliteta fudbala na kampu i učesnika koji dolaze, za treću sezonu je u skladu sa sve većim potrebama za dodatni rad mladih fudbalera osmišljen u ovom regionu jedinstveni fudbalski program – PRO kamp, na kome učesnici mogu da, uz individualne treninge i najbolje trenere, iz ove oblasti izuzetno brzo napreduju i za kratko vreme boravka na kampu podignu igru na još viši nivo, isprave nedostatke i dodatno razviju svoje prednosti, dobiju smernice kako bi postigli maksimum.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track