KREATIVNOSTI IM NIKADA NIJE MANJKALO! Performans navijača Olimpijakosa je nešto do sada JOŠ NEVIĐENO! ''PREŠAO IGRICU''
Foto: Printscreen

HIT

KREATIVNOSTI IM NIKADA NIJE MANJKALO! Performans navijača Olimpijakosa je nešto do sada JOŠ NEVIĐENO! ''PREŠAO IGRICU''

Fudbal -

''Rat'' između Olimpijakosa i PAOK-a se nastavlja.

Sukob dva kluba sa ulica se preneo na trbine, a ovaj potez navijača Olimpijakosa će verovatno samo još više zakuvati situaciju.

Naime, pred početak utakmice Olimpijakosa sa Ksantijem, jedan navijača kluba iz Pireja sa maskom u liku gazde PAOK-a Ivana Savidisa, bacao je novac na igrače Ksantija aludirajući na to na koji način prvi čovek kluba iz Soluna upravlja Ksantijem, koji je navodno PAOK-ova filijala.

Povod novog performansa u Pireju je "sporna" vlasnička struktura Ksantija, kojim, navodno, delom upravlja i Savidis, što je izazvalo burne polemike u javnosti, čak i reakciju predsednika države, ali i velike proteste navijača solunskog kluba, na pretnje izbacivanjem iz lige zbog sukoba interesa PAOK-a i Ksantija.

Deluje da je ovo bila samo pokretačka snaga za fudbalere iz Pireja koji su sa 3:1 savladali Ksanti i tako izbili na vrh tabele Grčkog šampionata.

Paok je odmah iz sa dva boda manje i utakmicom manje koja je sutra na programu. Solunjani će u nedelju odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa koji ove sezone nije baš u najboljoj formi.

Ne treba zaboraviti da su pre samo dva dana ulice Soluna bile preplavljene navijačima Paok-a i policijom koji su se sukobili u večernjim časovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track