LUKA JOVIĆ PO PRVI PUT PROGOVORIO O SVOM POLOŽAJU U REALU: Gledam Jutjub i pitam se - šta se dešava?
Foto: Profimedia

ISKRENO

LUKA JOVIĆ PO PRVI PUT PROGOVORIO O SVOM POLOŽAJU U REALU: Gledam Jutjub i pitam se - šta se dešava?

Fudbal -

Srpski fudbaler i napadač Real Madrida Luka Jović po prvi put je govorio o svom položaju i igrama u ''kraljvskom klubu.''

Jović je letos iz Ajntrahta prešao u redove Real Madrida u transferu vrednom čak 60 miliona evra. Luka još uvek traži svoje mesto u jednom od najvećih kluba na starom kontinentu, ali isto tako veruje da će njegovo vreme polako doći.

" Biću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada. Prvo zato što znam da mogu da mogu bolje. Ponekad sedim na Jutjubu gledam snimke iz prošle sezone i pitam se "Šta se dešava?". Ali svi znamo da je Real Madrid sjajan klub i da je iskusnim igračima jako teško da se naviknu. I mnogo više za mladića od 21 godine za koji su platili 60 miliona. Pritisak je prevelik, borim se za sada bez uspeha. Ali nadam se da će se situacija promeniti", rekao je Jović u emisiji "Sportsko popodne sa Kristinom".

Jović, ipak, nije klonuo duhom zbog samo jednog gola i asistencije petom Kazemiru.

" Još uvek osećam negativnu atmosferu kada govorim o svojoj igri u Real Madridu, ali mislim da ću ljudima pokazati razlog zašto sam ovde, da sam ovde jer imam kvalitet i da me deca mogu gledati duži niz godina i motivisati se mojim utakmicama i golovima u dresu Reala".

Jović ističe da ga ne dotiču medijski natipisi o njemu, već da "Srbija treba da bude ponosna što ima igrača Real Madrida".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track