TAKO JE TO SA SRBIMA, UVEK NEKI SUKOBI I ČARKE: Skandalozna izjava fudbalera Spartaka posle utakmice sa Partizanom!
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

NEVEROVATNO

TAKO JE TO SA SRBIMA, UVEK NEKI SUKOBI I ČARKE: Skandalozna izjava fudbalera Spartaka posle utakmice sa Partizanom!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od Spartaka iz Moskve sa 3:2, u poslednjem kolu "Premijer kupa" u Dohi.

Partizan je prethodno pobedio Lokomotivu i izgubio od Rostova.

Spartak je na današnjem meču poveo u sedmom minutu golom Romana Zobnina, ali je deset minuta kasnije izjednačio Strahinja Pavlović.

Crno-beli su kontrolisali dešavanja na terenu i preko Sejdube Sume u 34. minutu stigli su do preokreta.

Medjutim, nakon toga je u glavnoj ulozi na terenu bio sudija. Prvo je nakon protesta zbog nedosudjenog faula nad Sadikom crvene kartone pokazao Bibrasu Nathu i Savi Miloševiću, a potom je u 70. minutu prestrogo dosudio penal za Spartak koji je realizovao Ponse.

Prethodno je u 47. minutu izjednačenje Spartaku doneo Aleksander Sobolev.

Upravo ovaj igrač, po okončanju duela, dao je izjavu za ruske medijije koja je , blago rečeno, skandalozna.

- Da budem iskren, sa Srbima uvek ima nekih sukoba i čarki, prema tome... Ovo je fudbal, to je normalno - rekao je Sobolev, a piše ruski Sport24.

Njegov saigrač Georgi Džikija kaže da Partizan nije CSKA iz Moskve, pa to nije bio derbi meč, ali se dotakao suđenja...

- Nema govora o tome, pripremali smo utakmicu kao poslednju pripremnu. Partizan nije CSKA, već obično okupljanje i hvala organizatorima na pozivnici. Sve je bilo odlično osim suđenja - istakao je Džikija.

Ni trener Domeniko Tedesko nije nešto posbeno oduševljen izdanjem njegovog tima.

“Odradili smo dobar posao. Sve je bilo zategnuto i sa puno intenziteta. Čak i u prvom poluvremenu u kojem nam rezultat nije išao u korist je bilo dobrih stvari sa kojima sam zadovoljan. Pre svega kompaktnost na terenu. Ali, ne šalim se kada kažem da nam je spremnost na početku priprema bila “minus 20 odsto”. U takvom su stanju igrači bili. Imamo još mnogo toga da uradimo i popravimo do nastavka sezone 29. februara. Sada prvo treba da analiziramo ova tri meča u Kataru i da vidimo ko je u kakvom stanju. Kada sakupimo sve podatke i analiziramo ih, primenićemo ih na pripremama u Sočijiu. Mi i dalje nemamo startnu postavu”, rekao je Tedesko.

Posle brutalnih 11 pobeda, Lacio je u poslednja tri kola imao dva remija, ali i dalje drži korak u borbi za titulu. Večeras (18.00) gostuje Parmi koja se bori za izlazak u Evropu posle mnogo godina. Dvojka na Lacijale je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Lacio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track