NEUSPEŠAN SASTANAK PRIJOVIĆA I CRVENO-BELIH: Prijo neće u Zvezdu, a kupio je stan na Vračaru!
Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

Otkrivamo

NEUSPEŠAN SASTANAK PRIJOVIĆA I CRVENO-BELIH: Prijo neće u Zvezdu, a kupio je stan na Vračaru!

Fudbal -

Neki drugi put - Pregovori trajali više od tri sata, ali do sporazuma nije došlo. Fudbaler u međuvremenu pazario ogroman stan na najboljoj lokaciji u gradu

Ništa od Aleksandra Prijovića u dresu Crvene zvezde!

foto: Dado Đilas

Mada je kupovinom luksuznog stana na Vračaru pokazao nameru da živi i u Beogradu, iskusni centarfor rođen u Švajcarskoj neće iz svog novog doma odlaziti na treninge u Ljutice Bogdana. Prijović i uprava Crvene zvezde nisu uspeli da ugovore saradnju, uprkos dobroj volji obe strane da sednu i pregovaraju.

Kako Kurir saznaje, sastanak je trajao tri sata, a razlozi kraha, kao i uvek, mogu se povezati s neusaglašenim zahtevom igrača i ponuđenom platom od kluba.

Inače, ovo nije prvi put da su se Prijović i Terzić našli oči u oči u razgovorima o važnom pitanju za dalji tok igračke karijere dugokosog napadača. Prvi put je to bilo 2007. godine, kada je Terzić kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije saznao za supertalentovanog igrača u Sankt Galenu, kojeg je želeo i FS Švajcarske u svojim selekcijama. Tada se 17-godišnji Prijović opredelio za dres „orlića“, ali se 2010. godine vratio Švajcarcima, za koje je igrao u kategorijama U20 i U21. Fudbalsko državljanstvo Srbije ponovo je aktivirao poziv Slavoljuba Muslina da zaigra za „orlove“, a debitovao je u kvalifikacionom meču za SP u Rusiji (1:1) protiv Velsa na stadionu „Rajko Mitić“.

Prijović će se svakako jednom vratiti u Beograd na duži period, budući da je nedavno kupio veliki stan na Vračaru.

SLOBODAN AGENT TRAŽEN U EVROPI

Prijović je slobodan igrač od razlaza sa Al Itihadom iz Saudijske Arabije i sa takvim statusom mogao bi da pojača bilo koji klub, bez obzira na trajanje prelaznog roka. Pre mesec dana grčka štampa ga je najavljivala ponovo u redovima solunskog PAOK, za koji je igrao do odlaska u Aziju, ali na kraju ništa od toga nije bilo. Isto se spekuliše i u Poljskoj, gde je ostavio odličan utisak braneći boje Legije iz Varšave.

Kurir.rs, Dejan Petković/ Foto: Dado Đilas, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track