MODRIĆ KAO MOTIVACIJA! Zidan: Nije normalno da igrač kao Luka ima samo jednu Primeru!
Foto: AP

titula je prioritet

MODRIĆ KAO MOTIVACIJA! Zidan: Nije normalno da igrač kao Luka ima samo jednu Primeru!

Fudbal -

Luka Modrić je u Madrid stigao 2012. godine i nakon toliko godina može da se pohvali velikim brojem trofeja, pa i individualnih priznanja koje je tokom 2018. godine bez izuzetka osvajao.

Ipak, upada u oči da je u tom periodu uspeo da osvoji jednu jedinu titulu u Primeri.

Čak pet puta je gledao u leđa Barseloni, a igradski rival Atletiko uzeo je titulu ispred "kraljevskog kluba u sezoni 2016/2017.

Zinedin Zidan, trener Rela, zbog toga je apsolutni fokus stavio na osvajanje titule šampiona države, a u ovom momentu je tim iz Madrida prvoplasirani tim sa 52 boda (tri više od Barselone i 10 od Hetafea!).

Zidan pokušava da podigne "borbenu gotovost" Reala na jedan nivo više, a u govorima se često čuje poznato ime:

foto: Profimedia

"Zidan je u više navrata ispred igrača i čelnika kluba stavio naglasak na osvajanje Primere", potvrđuje novinar "Marke" Migel Anhel Lara, koji otkriva i zanimljiv način na koji Francuz pokušava da motiviše sve igrače:"

"Tokom govora Zidan često izdvaja Modrića i ističe ispred igrača kako nije normalno da je Luka s Realom osvojio samo jednu titulu prvaka Španije", piše Lara u nastavku i navodi da Zidan Modrića doživljava kao svojeg ''fetiš'' igrača bez kojeg bi bilo izuzetno teško objasniti niz uspešnih Realovih rezultata poslednjih godina.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track