TEK ĆE DA REŠETA! Mitrović: Davao sam i više golova
Foto: AP

MOŽE ON I BOLJE

TEK ĆE DA REŠETA! Mitrović: Davao sam i više golova

Fudbal -

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović još jednom je zatresao mrežu, ali to njegov tim nije dovelo do trijumfa jer je Fulam na kraju remizirao sa Milvolom rezultatom 1:1.

Napadač "orlova" trenutno je na koti od 30 pogodaka, pošto je uz 21 gol u dresu Fulama od avgusta prošle godine pridodao i devet za nacionalni tim. Međutim, Mitrović ističe da se ne opterećuje brojkama.

"Trudim se da ne razmišljam o tome koliko ću golova postići. Ako tim igra dobro, biće šansi i ja ću zatresti mrežu. Mislim da mi ovo, ipak, nije najbolja sezona u karijeri. Čini mi se da sam u Anderlehtu postigao oko 20 golova u prvenstvu i još deset u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Ipak, nisam opsednut golovima. Kada je napadač opsednut golovima, obično ih nema" - poručuje Mitrović.

Fulam se ove sezone bori za povratak u elitni rang takmičenja, a trenutno sa 56 bodova deli drugo mesto sa Lidsom. Prva dva tima u Čempionšipu idu direktno u Premijer ligu, dok ekipe od trećeg do šestog mesta igraju baraž. "Jasno je da moramo da imamo Lids negde u podsvesti, ali je primarno da mi naš posao odradimo kako treba. Ako budemo igrali našu igru, sve će biti dobro. Poznajemo ligu, znamo šta možemo da očekujemo. Predstoji nam težak posao. Ova liga nije sprint nego maraton, a mi smo se približili cilju i do sada smo odradili odličan posao" - zaključio je najbolji strelac Fulama.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track