TATA GODINE JE STRASTVENI NAVIJAČ ATALANTE: "Oteo" sina iz škole da gledaju utakmicu (FOTO)
Foto: EPA/PAOLO MAGNI

Šmeker

TATA GODINE JE STRASTVENI NAVIJAČ ATALANTE: "Oteo" sina iz škole da gledaju utakmicu (FOTO)

Fudbal -

Pot­pu­ni hit u Li­gi ša­m­pio­na ove go­di­ne je Ata­lan­ta, ko­ja je u pr­vom me­ču osmi­ne fi­na­la pre­ga­zi­la Va­le­n­si­ju (4:1) i na­la­zi se na ko­rak od pla­sma­na me­đu osam na­j­bo­ljih.

A sve je to uži­vo gle­dao ma­li­šan či­ji je ta­ta odlu­čio da ga „ot­me“ iz ško­le i odve­de na uta­k­mi­ce. Da bi sve bi­lo ka­ko tre­ba, ovaj ta­ta je i na­pi­sao opra­v­da­nje i obra­zlo­že­nje od­su­stva nje­go­vog si­na iz ško­le.

- Oba­ve­šta­vam vas da će Edua­r­do bi­ti od­su­tan s na­sta­ve u sre­du po pod­ne. Ra­zlog nje­go­vog izos­tan­ka je ku­l­tu­r­no-isto­ri­j­ski! Nai­me, on će za­jed­no sa svojim ocem sve­do­či­ti ispi­si­va­nju no­ve stra­ni­ce u knji­zi isto­ri­je Be­r­ga­ma. Napred, Ata­lan­ta - na­pi­sao je „ta­ta go­di­ne“.

foto: Instagram

I ne­ma su­m­nje da ni­je za­ža­lio, jer to što su fu­d­ba­le­ri Ata­lan­te pri­re­di­li svo­jim na­vi­ja­či­ma je ne­za­bo­rav­no i du­go će se pre­pri­ča­va­ti.

Mitrović juri 22. gol u sezoni, Fulam bodove koji bi ga privremeno poravnali sa Lidsom. Neće biti lako, dvojka je vredna kvote 2,60. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Derbi – Fulam.

Kurir / G. F.

Foto: EPA/PAOLO MAGNI, Instagam

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track