MITROVIĆ OTVORIO DUŠU ENGLEZIMA: Vredim više od 50 MILIONA! Ćerka me je promenila ali još uvek ne mogu da izbrojim do 10
Foto: Starsport©

SRPSKI REPREZENTATIVAC ISKREN

MITROVIĆ OTVORIO DUŠU ENGLEZIMA: Vredim više od 50 MILIONA! Ćerka me je promenila ali još uvek ne mogu da izbrojim do 10

Fudbal -

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović otvorio je dušu ostvrskim medijima o otkrio detalje iz privatnog života o kojima do sada nije govorio.

Bivši igrač Aston Vile i Boltona je prošle godine rekao da Aleksandar Mitrović može da igra u najjačim klubovima sveta i da vredi oko 50.000.000 funti. Sa tom konstatacijom se nije složio srpski reprezentativac.

"Nadam se da vredim više od te cifre. Danas, svaki igrač koji postigne dva gola vredi 50 miliona funti. Ja sam, kao što vidite postigao, 21 gol", rekao je Mitrović u velikom intervjuu za Daily Mail.

foto: Profimedia

Mitrović je takođe otkrio da je, od kako je postao otac, potpuno drugačiji. Gađanje vozova kamenjem je zamenio - šahovskom tablom.

"Obožavam da igram šah. Moj otac je u toj drevnoj igri bio šampion, jedan od najboljih igrača u zemlji. Mogao je da igra šah i da ne gleda u tablu. Imao je debelu knjigu sa svim kombinacijama. Znao je da predviđa poteze. Nikada nisam igrao protiv njega, previše je dobar. Skoro svako veče, pre spavanja, igram šah sa suprugom ili na nekoj od društvenih mreža. Sviđa mi se. Samo vi i vaš um, pokušavate da predvidite stvari", objasnio je popularni Mitar, kojeg je roditeljstvo itekako "omekšalo".

foto: Starsport©

"Vidite, smirio sam se i sazreo. Kada sam došao u Njukasl bio sam dečak. Sada sam porodičan čovek. Od kada imam devojčicu postao sam malo mekši. Ali ona je jako teška. Ako ne dobije ono što želi ima da vas udari. Čini mi se da je agresivna na mene", u šali kaže Mitrović koji, ipak, još uvek ne može u potpunosti da iskontroliše svoj temperament.

"Verujem da sada mogu da izbrojim do osam, ponekad i devet. Sumnjam da ću ikada moći da izborijim do deset", priznao je Mitrović.

(Kurir sport/Daily Mail)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track