BELGIJSKI SEKS TROUGAO DOBIO NASTAVAK: Kurtoa spavao sa devojkom De Brujnea, ovaj se osvetio sa bele tačke VIDEO
Foto: Profimedia

čekao je priliku

BELGIJSKI SEKS TROUGAO DOBIO NASTAVAK: Kurtoa spavao sa devojkom De Brujnea, ovaj se osvetio sa bele tačke VIDEO

Fudbal -

Osamdesetdrugi minut prvog meča osmine finala fudbalske Lige šampiona između Reala i Mančester sitija ostaće upamćen po golu Kevina De Brujnea sa bele tačke, kojim je engleski tim za četiri minuta napravio preokret u Madridu, a Belgijanac se osvetio reprezentativnom kolegi i golmanu domaćih Tibu Kurtoi.

Vezista Stija je nadmudrio saigrača iz reprezentacije za konačnih 2:1 u korist šampiona Engleske i tako mu se na neki način osvetio za to što je spavao sa njegovom nekadašnjom devojkom.

Podsetimo, De Brujne je bio u vezi sa Kerolajn Lajnen koja je potom završila u krevetu Kurtoe.

- Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji - rekao je De Brujne 2014. godine.

foto: Profimedia

Svoju verziju priče imala je i Kerolajn.

- U leto 2012. godine, Kevin mi je rekao da je imao aferu sa mojom najboljom drugaricom i ja sam mu rekla da bira između mene i nje. Bila sam spremna da mu dam drugu šansu, ali naša veza nije bila ista posle toga - počela je svoju priču Kerolajn koja je rekla da su je De Brujneovi roditelji naterali da ćuti o tome, inače će je tužiti zbog toga, a onda je ispričala šta se dogodilo sa Kurtoom:

- Onda sam otišla u Madrid, da mu vratim milo za drago, a on je mislio da je moje putovanje odlična ideja, ali onda se dogodilo nešto što nije smelo. Te večeri, Tibo mi je dao nešto što nisam dobila za tri godine veze sa Kevinom. Sa Tibom sa m mogla da pričam o svemu, a spremio mi je i večeru, što Kevin nikada nije učinio. Kevin me je izdao i pomislila sam zašto i ja ne bih uradila isto.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track