EMOTIVNO U RIMU! LACIJALI DIRNULI SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Uvek hrabri čoveče, na tvojoj smo strani! (FOTO)
Foto: AP / Andrew Medichini

Emotivno

EMOTIVNO U RIMU! LACIJALI DIRNULI SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Uvek hrabri čoveče, na tvojoj smo strani! (FOTO)

Fudbal -

Fenomenalan doček Navijači rimskog kluba razvili transparent podrške srpskom treneru u njegovoj borbi s leukemijom i tako pokazali da pamte sve ono što je Miha uradio za njihov klub kao igrač

Kakve emocije izaziva Siniša Mihajlović u fudbalskom svetu! Srpski stručnjak dočekan je spektakularno na Olimpiku u meču u kom je Lacio savladao njegovu Bolonju sa 2:0 (2:0). Bez obzira na to, za Mihu je ovo bio povratak kući.

foto: Profimedia

Pobeda Lacija

„Lacijali“ vrlo dobro pamte dane kada je Srbin tresao mrežu protivnika u dresu njihovog kluba. I to što im je juče došao kao protivnik u goste nije ih sprečilo da mu pruže podršku u njegovoj borbi s leukemijom. U trenutku kada je kročio na stadion u Rimu s tribina se prolomio gromoglasan aplauz praćen ovacijama.

Uoči meča Siniša je dobio uramljenu fotografiju za uspomenu od nebeskoplavih, a nakon toga domaći navijači razvili su dirljiv transparent upućen svom bivšem igraču.

- Uvek hrabri čoveče, s ratničkim duhom, u tvojoj najvažnijoj bici - mi smo na tvojoj strani. Napred, Siniša - viorilo se s tribina Olimpika.

foto: Profimedia

Nakon ovoga, kada je sudijski zvižduk označio početak meča, emocije su stavljene po strani. Lacio je već u prvih dvadeset minuta rešio pitanje pobednika golovima Luisa Alberta i Hoakina Koreje. Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić proveo je na travi svih 90 minuta, ali nije imao uticaja na rezultat.

Lacio je sa ova tri boda preuzeo prvo mesto na tabeli Serije A, sa dva boda više od Juventusa, ali uz meč više.

Borba se nastavlja

Podsetimo, srpsku stručnjak saznao je da boluje od leukemije prošlog jula i tada je počela njegova borba za život. Prošao je kroz niz hemioterapija, presađena mu je koštana srž od nepoznatog donora i sada je na organizmu da se bori baš onako kako to samo Miha zna. Zbog bolesti i boravka u bolnici, Siniša je neke mečeve Bolonje vodio s kupe, onda kada je bio u mogućnosti, a neke je požrtvovano pratio preko malih ekrana.

Podrška porodice

MIHAJLOVIĆI NA OLIMPIKU

foto: Profimedia

Pored spektakularnog dočeka od „lacijala“, Siniša Mihajlović imao je podršku svoje porodice sinoć na Olimpiku. Prelepe Mihine ćerke Virdžinija i Viktorija, sinovi Dušan i Miroslav, kao i Sinišina supruga Arijana, posmatrali su meč s tribina i s posebnom emocijom doživeli omaž njihovom najbližem.

(Kurir.rs / Anja Vukašinović / Foto:AP / Andrew Medichini)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track