PSŽ OPET DOŠAO KOD LOTITA PO SRBINA: Sergej maratonac od 100 miliona €
Foto: EPA / Riccardo Antimiani

Blizu je

PSŽ OPET DOŠAO KOD LOTITA PO SRBINA: Sergej maratonac od 100 miliona €

Fudbal -

Sergej Milinković Savić pretrčao 272,9 kilometara u Seriji A, smanjio broj datih golova i asistencija, a povećao svoju cenu na tržištu

Sergej je postao pravi fudbalski maratonac! Italijani su izračunali da je Srbin na 25 mečeva ove sezone u Seriji A pretrčao 272,9 kilometara, najviše od svih igrača Lacija, vodeće ekipe prvenstva.

Milinković-Savić se pretvorio u pravog atletskog dugoprugaša na zahtev trenera Simonea Inzagija, koji je tražio da poveća kretnju znajući da će mu potrošnja umanjiti učinak u svim drugim segementima igre.

Tako je i došlo do paradoksa da uprkos manjem broju golova i asistencija njegova cena, posle kratke stagnacije, opet raste i trenutno je na iznosu od 80.000.000 evra. Dakle, tržište ceni učinak Sergeja Milinković-Savića i onda kad ne impresionira svojom statistikom, a prema Gazeti, najbliži su njegovom potpisu gazde PSŽ.

Odluka je u rukama predsednika Lacija Klaudija Lotita. Dogovor je moguć ako Parižani isplate traženi iznos obeštećenja, a on se nikad nije spustio ispod granice od 100.000.000 evra, pa ko voli, nek izvoli.

Sva je prilika da će se konačno odigrati Derbi Italije Juventus - Inter. Odložen zbog koronavirusa, meč koji će značajno uticati na borbu za titulu, večeras (20.45) bi trebalo da se odigra u Torinu, bez prisustva publike. Kvota na Juve je 2,20, a na Inter 3,35, dok je iks takođe 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track