KADA KLUB ČASTI NAVIJAČE ZA ROĐENDAN: Sve ulaznice za meč sa Napretkom - 75 dinara!
Foto: Starsport©

BRAVO

KADA KLUB ČASTI NAVIJAČE ZA ROĐENDAN: Sve ulaznice za meč sa Napretkom - 75 dinara!

Fudbal -

Izabranike Dejana Stankovića očekuje novi izazov u Superligi Srbije protiv kruševačkog Napretka, a naš klub je odlučio da karte za sve tribine koštaju simboličnih 75 dinara, povodom 75. rođendana našeg kluba. Prihod od prodaje ulaznica biće prosleđen u humanitarne svrhe.

Fudbalska žurka u Ljutice Bogdana zakazana je za subotu od 18 časova, Zvezdini navijači su poznati po tome što prave fenomenalnu atmosferu, a to se očekuje i ovog puta kada slavimo Zvezdin rođendan. Sjajan je to povod za sve zvezdaše da subotu popodne provedu bodreći šampiona Srbije na stadionu Rajko Mitić. Apelujemo na sve zvezdaše da na vreme obezbede ulaznicu za crveno-belu rođendansku proslavu i budu vetar u leđa četi Dejana Stankovića na putu do odbrane šampionskog trona.

Takođe, pozivaju se i vlasnici sezonskih karata da kupe ulaznicu po simboličnoj ceni jer će kompletna suma biti donirala u humanitarne svrhe. Vreme rada blagajni Marakane i tačan dan početka prodaje na internetu biće naknadno obljavljeni.

Fudbaleri Crvene zvezde do sada su u prolećnom delu šampionata odigrali pet utakmica, u kojima su zabeležili tri pobede i dva remija uz gol razliku 7:1. Posle 25 odigranih kola Zvezda se nalazi na čelu tabele sa 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track