PARTIZAN U KARANTINU, TELEOPTIK ZAKLJUČAN: Fudbaleri čekaju testiranja na korona virus (FOTO)
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

SUPERLIGA SRBIJE

PARTIZAN U KARANTINU, TELEOPTIK ZAKLJUČAN: Fudbaleri čekaju testiranja na korona virus (FOTO)

Fudbal -

Trener prvog tima Partizana Savo Milošević na konferenciji za medije pred susret sa Voždovcem u 26. kolu Superlige govorio je ponajviše o koronavirusu.

"Možda nije momenat da se nasmejemo, ali nema neke razlike sa publikom ili bez...", rekao je Savo Milošević u šali, a onda su usledila pitanja vezanna za trenutno goruću temu - pandemuju koronavirusa.

"Turska i mi, zvanično, nemamo veliki problem sa virusom, ali... Svuda je u okruženju, pitanje je trenutka kad će eskalirati u Srbiji. Svi drugi su igrali fudbal do određenog trenutka, dok broj obolelih nije došao do alarmantne cifre. Mi smo iz nekog razloga poslednji na toj skali obolelih, u skladu s tim se i država ponaša", rekao je Milošević.

foto: Starsport©

"Odveo sam ekipu u karantin još juče, da probamo malo da sačuvamo mir u glavama. Čeka nas jedna od bitnijih utakmica ovog proleća gde nam treba pozitivan rezultat. Protivnik je veoma nezgodan, videli smo jesenas, promenili su sad trenera i s novom energijom čekaju sutrašnji meč. Preduzećemo sve mere da odigramo najbolju utakmicu ovog proleća, ako je to ikako moguće, što nam treba za dobar rezultat", naglasio je trener crno-belih.

"Moramo prvo u obzir da uzmemo zdrvlje ljudi. Ovo postaje ozbiljno, mnogi su umrli, u takvim okolnostima postaje besmisleno pričati o takmičarskom aspektu. Kako održati ekipu na okupu? Neke stvari se podrazumevaju, momci su profesionalci, zarađuju platu, treninzi su njihova obaveza, ali to je najmanji problem, jer pričamo o pandemiji. Tad sport i fudbal postaju sekundarni", zaklučio je šef struke Partizana.

Meč Voždovca i Partizana na programu je u subotu od 15.30.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track