DEKI STANKOVIĆ O PORODICI U MILANU: Dva sina su sa mnom, srednji sin i supruga su u polukarantinu! Pomenuo je i Sinišu
Foto: FK Crvena zvezda

Drama trenera Zvezde

DEKI STANKOVIĆ O PORODICI U MILANU: Dva sina su sa mnom, srednji sin i supruga su u polukarantinu! Pomenuo je i Sinišu

Fudbal -

Bez publike na stadionima Superlige!

Vlada Srbije donela je odluku da svi superligaški stadioni biti zaključani zbog korona virusa.

Samim tim, odložen je i 75. rođendan Crvene zvezde koji je trebalo da se uz veliki broj publike i spektakularnu koreografiju proslavi danas na stadionu "Rajko Mitić" za vreme meča crveno-belih i Napretka.

Navijači Crvene zvezde pripremali su se da ispune tribine stadiona i da proslave 75. rođendan, ali zbog odluke Vlade Srbije, proslava će biti odložena za neko vreme. Poslednjih dana klub i navijači pozivali su prstalice da dođu na stadion jer je prodaja ulaznica za sve tribine od 75 dinara trebalo da ima humanitarni karakter.

Čak je osvanuo i šaljivi grafit - "Mi imamo bolest kojoj nema leka, a korona neka čeka"...

- Žao mi je zbog toga što igramo bez publike, ali moramo biti društveno odgovorni i slediti savete nadležnih - rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Potom je trener crveno-belih pričao o korona virusu i svojoj porodici u Italiji.

- Dva sina su sa mnom (Stefan i Filip op.a.). Srednji sin (Aleksandar op.a.) je sa Anom i njih dvoje su u nekom polukarantinu. Ana i ja se stalno čujemo. Jeste ozbiljna situacija u Italiji, kontroliše se i iz sata u sat se menja. Treba slušati savete koji nam stižu. Milano je prazan grad - rekao je Stanković i nastavio:

- Ako su naši roditelji i dedovi učinili sve da mi budemo dobro, onda moramo i mi sada da učinimo sve da oni budu dobro, jer su oni najugroženiji. Ako se od nas traži da ne idemo napolje, po restoranima i kafićima, da se toga pridržavamo. Moj otac i majka su ugroženi, imaju 65 godina, to je jedna odgovornost, da ne doneseš to kod kuće, da pokažeš socijalnu inteligenciju, da slušaš ljude koji su stručni.

Dejan Stanković je pričao i o svom kumu Siniši Mihajloviću:

- Nisam se čuo sa njim. Vidim na grupi, ko je gde, šta je... Čuli smo se prošle nedelje. Sigurno je dobro.

Aleksandar Radonić/Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track