Najnovije vesti

ŠUKER I DALIĆ PROVELI 14 DANA U IZOLACIJI ZBOG KOKEZE: Evo šta su rekli po izlasku
Foto: Starsport©

GEST VREDAN PAŽNJE

ŠUKER I DALIĆ PROVELI 14 DANA U IZOLACIJI ZBOG KOKEZE: Evo šta su rekli po izlasku

Fudbal

Predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) Davor Šuker, selektor Zlatko Dalić i ostali članovi delegacije HNS-a koji su bili u Amsterdamu na Kongresu UEFA-e okončali su samoizolaciju u koju su ušli nakon saznanja da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza pozitivan na korona virus.

Delegacija HNS-a u kojoj su bili Šuker, Dalić, direktor Damir Vrbanović, portparol Tomislav Pacak i načelnica Odseka međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac, uprkos tome što nije imala bliski kontakt sa predsednikom FSS, na preporuku Medicinske komisije vlastitom odlukom ušla je u samoizolaciju.

Danas je isteklo 14 dana od potencijalnog kontakta sa zaraženom osobom, a kako Šuker i drugi članovi delegacije nisu imali nikakve simptome u tom razdoblju, period dobrovoljne samoizolacije je okončan.

"Smatram da smo ovim potezom pokazali odgovornost u ovoj osetljivoj situaciji. Iako nismo imali bliske kontakte, nismo želeli bilo šta da rizikujemo. Kao što znate, HNS je brzo reagovao prekidom svih takmičenja, a naši zaposleni radiće od kuće u ovom razdoblju koliko god je to moguće. Moramo svi preuzeti odgovornost, slediti uputstva nadležnih i dati svoj doprinos borbi protiv koronavirusa", izjavio je Šuker.

Tanjug

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...