PRVI SRPSKI FUDBALER ZARAŽEN KORONOM POSLAO MOĆNU PORUKU SRBIJI Vlahović se oglasio iz karantina! Evo šta je rekao VIDEO
Foto: Profimedia

Poruka iz Italije

PRVI SRPSKI FUDBALER ZARAŽEN KORONOM POSLAO MOĆNU PORUKU SRBIJI Vlahović se oglasio iz karantina! Evo šta je rekao VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Fiorentine i mladi reprezentativac naše zemlje Dušan Vlahović, prvi je srpski fudbaler kod koga je ustanovljeno prisustvo virusa COVID-19.

Vlahović je odmah izolovan, a kako se oseća nekoliko dana posle otkrio je u razgovoru za TV Arenu.

"Osećam se odlično, simptome sam imao samo jedan dan. Čim sam ih osetio otišao sam u bolnicu, a evo, u poslednjih pet dana nemam temperaturu. Mislim da će tako biti i ubuduće."

Vlahović je svoje iskustvo podelio sa sunarodnicima i poslao poruku svima u Srbiji.

"Kad sam saznao da imam koronavirus reagovao sam najnormalnije i bez panike. Smatram da svako, ako ne daj bože čuje tu vest, treba da ostane smiren jer je potrebno strpljenje i sve će proći. Boraviću u izolaciji još deset dana, pošto je predviđeno 14. Mislim da ću tada moći normalno da izlazim, ali pošto je stanje vanredno i svi su u karantinu, za to neće biti potrebe. Pratim situaciju u Srbiji, vidim da je vanredno stanje. Apel države, ali i neki moj, kao nekog ko ima virus, jeste da ostanete kod kuće i sve će se vrlo brzo vratiti u normalu."

Najmlađi debitant u istoriji Partizana je otkrio i kako provodi vreme u karantinu.

"Vreme u karantinu provodim tako što igram igrice, gledam filmove i razgovaram s drugarima video-pozivom. Dosadno jeste, ali sve mora da prođe, tako da se nadam da ćemo se svi brzo vratiti normalnom funkcionisanju. Ovde u Firenci su ulice puste, rade samo apoteke i supermarketi do 18 časova. Ljudi poštuju šta im kažu nadležni. Sve u svemu, bez panike, svi treba da budemo jedinstveni. Imam poruku za sve - još puno trofeja i slavlja čeka na nas. Samo treba da budemo strpljivi i idemo svi zajedno do pobede", poručio je Dušan Vlahović!

Kurir sport/Arena sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track