PRIJAVA ZA FUDBALERA PO POVRATKU IZ ITALIJE: Ninković DOVEO devojku u KARANTIN! Policija zatekla par u hotelu u Beogradu
Foto: AP/Simeone Arveda

SKANDAL

PRIJAVA ZA FUDBALERA PO POVRATKU IZ ITALIJE: Ninković DOVEO devojku u KARANTIN! Policija zatekla par u hotelu u Beogradu

Fudbal -

Neozbiljno - Bivšem asu Partizana po dolasku u Srbiju naložena mera samoizolacije, on je za boravak u Beogradu prijavio jedan hotel u centru grada, a kada su juče policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20).

Fudbaler Nikola Ninković zaradio je krivičnu prijavu jer je prekršio samoizolaciju koja mu je određena pošto je doputovao iz Italije time što je u hotel u kom u centru Beograda ima prijavljen boravak doveo 20-godišnju devojku!

Kako Kurir saznaje, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera, a ukoliko se ponovo bude oglušio o naredbu, biće uhapšen!

- Ninkoviću je po dolasku u Srbiju naložena mera samoizolacije zbog epidemije koronavirusa. Boravak u Beogradu prijavio je u jednom hotelu u centru Beograda, u kom je naveo i da će boraviti u izolaciji. Međutim, kada su mu juče policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20) - otkriva izvor Kurira.

Iz perioda  Partizana... Nikola Ninković
Iz perioda Partizana... Nikola Ninkovićfoto: Saša Pavlić Koki

Prema njegovim rečima, kada su policajci zatekli Ninkovića i devojku u sobi, odmah su pozvali sanitarnu inspekciju.

- Inspektori su odmah i devojci izdali meru samoizolacije, i to u njenom stanu. Ninkoviću je odmah predočeno da će tužilaštvo podneti krivičnu prijavu protiv njega i da rizikuje drastično veću sankciju ukoliko ponovo odluči da krši mere samoizolacije, jer na taj način ugrožava zdravlje ljudi - kaže naš sagovornik.

Policajci su, kako saznajemo, razgovarali i sa osobljem hotela u kom boravi, a iz kog neće smeti da izlazi do isteka mera karantina. Navodno, i njima je izdato naređenje da ubuduće ne smeju da dozvole da u njegovu sobu u ovom hotelu dolaze bilo kakve posete!

Izvor Kurira dodaje i da su državni organi rešeni da ne progledaju nikome kroz prste. - Ista mera - krivična prijava - sledi svakom ko se bude neodgovorno ponašao, bilo da je reč o sportisti, glumcu, pevaču ili političaru, jer ovakvo nepoštovanje zakona može da dovede do drastično većeg broja obolelih - kaže izvor Kurira.

Lična karta

NIKOLA NINKOVIĆ

  • Datum rođenja: 19. 12. 1994. godine
  • Mesto rođenja: Bogatić
  • Visina: 182 cm
  • Težina: 69 kg
  • Pozicija: napadač
  • Klubovi: Partizan, Đenova, Kjevo, Empoli, Askoli

Sklon aferama

NAJAVIO DUET S MAJOM BEROVIĆ

foto: Printscreen Instagram

Fudbaler Askolija Nikola Ninković još od vremena dok je igrao za Partizan bio je poznat po sukobima i svađama sa saigračima, ali i fudbalerima protivničkog tima. Bio je u konfliktu s legendom crno-belih Sašom Ilićem dok su igrali zajedno, a poslednji u nizu je događaj iz ove sezone kad se zamalo fizički nije obračunao sa igračem iz svog tima zbog izvođenja penala. Ninković je hteo da on lično šutira, ali trener je odabrao drugog, nakon čega je Ninković tražio da ga izvedu s meča ne želeći da bude na terenu. Džigi je poznat i po tome da voli noćni život i čest je gost poznatih beogradskih klubova kad je u Srbiji. Tako je nedavno na Instagramu objavio sliku iz muzičkog studija i najavio da će napraviti duet s pevačicom Majom Berović.

Kurir.rs/ Jelena Spasić Foto: AP/Simeone Arveda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track