Milivojević: Drugačija Zvezda protiv Omonije

Optimizam na Marakani

Milivojević: Drugačija Zvezda protiv Omonije

Fudbal -
Potrebno je samo da promenimo pristup, i ukoliko budemo igrali kako znamo, uveren sam da možemo mnogo, rekao je Milivojević

Fudbaler sredine terena Crvene zvezde Luka Milivojević rekao je da je ekipa imala loš pristup mečevima protiv beloruskog Naftana, ali da očekuje potpuno novo lice tima u duelima sa kiparskom Omonijom.

"Bili smo besni sami na sebe. Međutim, uspeli smo nekako da izbacimo negativnu energiju i okrenemo se duelu sa Kipranima. Potrebno je samo da promenimo pristup, i ukoliko budemo igrali kako znamo, uveren sam da možemo mnogo. Siguran sam u to. Ako tome dodamo još da igramo pred našim navijačima, jasno je da očekujem pobedu i prolaz", rekao je Milivojević za sajt kluba.

Crveno-belu su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedili Naftan sa 4:3, dok je u revanšu u Beogradu bilo 3:3.

"Do nas su dopirale priče, kako treba da im damo što više golova, malo smo se opustili, i to nas je koštalo rezultata. U svaki naredni meč moramo da uđemo maksimalno koncentrisani, jer u suprotnom, gubimo na agresivnosti. To sa sobom povlači lošu igri u defanzivi i niz drugih problema, zbog kojih smo uostalom i ispraćeni, opravdano, zvižducima sa terena", naveo je Milivojević.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Omonije igra se u četvrtak u Beogradu od 20.30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track