DOKTOR MILJKO RISTIĆ OTKRIVA ZA KURIR: FSS - KORONA 2:0! Kokeza kod kuće, Pantelić slobodan
Foto: Starsport©

velika Pobeda

DOKTOR MILJKO RISTIĆ OTKRIVA ZA KURIR: FSS - KORONA 2:0! Kokeza kod kuće, Pantelić slobodan

Fudbal -

Istrebili virus... Predsednik Saveza se potpuno oporavio, dok legendarni fudbaler nije imao gotovo nikakve simptome tokom trajanja bolesti, kaže prvi čovek medicinske komisije.

Fudbalski savez Srbije - koronavirus 2:0. Ovako bi mogao da izgleda neki virtuelni semafor. Lepe vesti iz FSS čuli smo juče od prof. dr. Miljka Ristića, predsednika medicinske komisije u srpskom savezu.

- Slaviša Kokeza se oporavio, a Marko Pantelić nije ni imao nikakve simptome, ali je morao da bude u kućnoj izolaciji jer je bio pozitivan na testu - rekao je doktor Ristić za Kurir.

Kada je reč o prvom čoveku Saveza, za njega je borba protiv korone dobijena.

- Nisam bio u kontaktu s njim u prethodna tri dana, ali on se oporavio, dobro se oseća i trebalo bi da bude otpušten iz bolnice.

Što se tiče Pantelića, on je kod kuće preležao koronu.

- Njemu je teško pala sama izolacija, ali ju je naravno ispoštovao. Pošto je 1. mart vreme kada je mogao da dobije simptome virusa, može se reći i da je za njega ovo završeno.

Samim tim nameće se zaključak da više neko od ovog talasa korone ne može da bude zaražen.

foto: Sonja Spasić

- Tako je, prošlo je više od 14 dana, nikome se u međuvremenu nisu pojavili simptomi, tako da je situacija u Savezu pod kontrolom - zaključio je Ristić.

Novo odlaganje

NEMA BARAŽA NI U JUNU?!

Prema trenutnom stanju stvari, minimalne su šanse da se mečevi baraža za Euro odigraju u junu ove godine, kako je UEFA planirala. Borba protiv koronavirusa na Starom kontinentu tek je počela, pa nije realno očekivati da se zakotrlja lopta u nekom skorijem periodu.

Samim tim meč Norveška - Srbija biće odigran u nekom kasnijem terminu.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić/Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track