ZAŠTO ARSENAL ŽELI IGRAČA KAO ŠTO JE JOVIĆ? Rio Ferdinand o transferu Srbina u London!

zanimljivo

ZAŠTO ARSENAL ŽELI IGRAČA KAO ŠTO JE JOVIĆ? Rio Ferdinand o transferu Srbina u London!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Mančestera i legenda ovog kluba Rio Ferdinad prokomentarisao je mogući transfer Luke Jovića u Arsenal.

Ferdinand je prokomentarisao kako Jović nije puno pokazao u Realu, ali da tamo još uvek ima kredita zbog partija u Ajntrahtu. Takođe, on je dodao da mu nije jasno zašto Arsenal juri napadača kada im je potrebniji igrač u odbrani.

"Jović nije mnogo toga pokazao u dresu Real Madrida, ali je visoko mišljenje o njemu nastalo zbog potencijala koji je iskazao dok je igrao u Ajntrahtu iz Frankfurta. Ipak, kada odete u novi tim, stvari ne idu uvek po planu, tako da ne mislim zbog toga nešto loše o njemu", rekao je Ferdinand.

foto: Profimedia

Ferdinand smatra da Arsenal već čitavu deceniju nije pronašao adekvatnog štopera.

"Sad kad pričamo o Joviću, pomislim 'zašto ih uopšte dovode u vezu sa takvim igračima'? Stvarno, Arsenal bi trebalo da razmišlja o štoperima, jer ih traži poslednjih 10 godina i još nije uspeo da ih nađe. Nekada sam igrao protiv Martiona Kiona, Sola Kembela, Tonija Adamsa. To su bili momci koji su voleli i znali da se brane, da igraju jedan na jedan. To više ne vidim u Arsenalu", istakao je Ferdinand.

Luka Jović je ove sezone u dresu Real Madrida postigao dva gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track