MESI I RONALDO ŽIVE ZA FUDBAL! Ziko: NEJMAR je KLASA, ali su mu KARNEVALI i ŽURKE najvažniji!
Foto: EPA/WALLACE WOON

upozorio ga

MESI I RONALDO ŽIVE ZA FUDBAL! Ziko: NEJMAR je KLASA, ali su mu KARNEVALI i ŽURKE najvažniji!

Fudbal -

Proslavljeni brazilski fudbaler Ziko govorio je o njegov sunarodniku Nejmaru koji po njemu ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih svih vremena, ali samoa ko promeni način razmišljanja.

Ziko smatra da je Nejmar vrhunski igrač, da mora biti veći profesionalac kako bi došao na nivo Leo Mesija ili Kristijana Ronalda jer je mnogo manje posvećen fudbalu za razliku od dvojice najboljih svetskih igrača u poslednjih desetak godina

"Zaista volim Nejmara, njegov način igre je neverovatan. Ali, mora biti veći profesionalac kao što su to Mesi ili Ronaldo, koji žive za fudbal", rekao je Ziko za "Gazzetta dello Sport" i dodao:

foto: Dado Đilas

"Nejmar ima mnogo stvari koje ga ometaju. Razgovarao sam s njim nedavno i rekao mu da mora biti veći profesionalac. On sada ima 28 godina i nalazi se u timu kao što je PSŽ. Oni mogu osvojiti Ligu šampiona. Mnogo će zavisiti od njegovog kvaliteta, ali kroz čitav turnir, ne samo u jednoj utakmici. On sada ima više iskustva."

Podsetimo, Nejmar u poslednje vreme trpi teške kritike od strane navijača pariškog kluba, posebno zbog toga što sumnjaju kako namerno smišlja povrede kako bi mogao otići u rodni Brazil na karneval, sestrin rođendan itd.

Takođe, zameraju mu i stalne zabave na svoj rođendan. On tih dana gotovo nikada ne igra jer je navodno povređen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track