ZAJEBAVALI GA DOK JE BIO ŽIV, KADA JE UMRO - LEGENDO, CARE! Jedan Tvit izazvao puno kontroverzi i razbesneo Grobare!
Foto: Starsport, Dado Đilas

uf

ZAJEBAVALI GA DOK JE BIO ŽIV, KADA JE UMRO - LEGENDO, CARE! Jedan Tvit izazvao puno kontroverzi i razbesneo Grobare!

Fudbal -

Pre nešto više od 24 časa napustio nas je jedan od najpoznatijih navijača Partizana, Miša Tumbas, čije beživotno telo su pronašli u njegovoj kući u Bariču.

Nakon vesti da nas je napustio Miša Tumbas na društvenim mrežama su od ovog navijača Partizana počele da se opraštaju mnoge poznate ličnosti među kojima su Novak Đoković, Olga Danilović, Vlade Divac, Bogdan Bogdanović...

Na društvenoj mreži Tviter oglasili su se mnogi navijači Partizana koji su takođe poslali poslednji pozdrav Miši Tumbasu, a jedan komentar zapalio je društvene mreže i izazvao puno kontroverzi.

Reč je o Tvitu sa profila pod nazivom ''Domeslatkidome'', a iza koga se krije Sloba Georgiev koji je, sudeći po objavama, navijač Partizana.

- Zajebabali ga dok je bio živ. Kad je umro - Legendo - Care - Najveći care....

Ovaj Tvit izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, pre svega nnegativnih, jasno je i zašto...

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme. Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom koji mu je bio čak i kum na krštenju.

Kurir sport / N. I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track