OTKRIVENO KO ŠIRI KONTROVERZE POSLE SMRTI MIŠE TUMMBASA! On je uneo nemir među Grobare, a evo i zašto! FOTO
Foto: Starsport, Dado Đilas

zanimljivo

OTKRIVENO KO ŠIRI KONTROVERZE POSLE SMRTI MIŠE TUMMBASA! On je uneo nemir među Grobare, a evo i zašto! FOTO

Fudbal -

Veliku prašinu u javnosti podigao je jedan komentar na društvenoj mreži Tviter, a koji se odnosio direktno na nedavno preminulog navijača Partizana Mišu Tummbasa.

I dok su se svi lepim rečima opraštali od, slobodno možemo reći, ikone i zaštitnog znaka crno-bele boje, na Tviteru se pojavio komentar koji je veoma razbesneo navijače Partizana. Reče je o Tvitu sa profila '' Domeslatkidome'', a iza koga se krije izvesni Sloba Georgiev.

- Zajebabali ga dok je bio živ. Kad je umro - Legendo - Care - Najveći care....

Ovaj Tvit razgalio je Grobare koji nisu štedeli reči kako bi izvesnom Slobi objasnili kako stvari zaista stoje. Kasnije, ispostaviće se da je dotični gospodin sve to uradio u nameri kako bi upravo izazvao haos na društvenim mrežama, međutim raskrinkao ga je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić koji je na sebi svojstven način dočarao ''zanimanje'' Georgieva sledećim rečima.

Zajebao se pa se klanja i ljubi Alfa dr lakovane cipele dok god je živ... Kad bude umro.. Propagandisto.. Profesionalna bubašvabo... Najveci balegaru...

I više je nego jasno da je Vuletić aludirao na činjenicu kako je izvesni Georgiev tzv. ''bot'' prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića, što se može lako zaključiti po njegovom prethodnim Tvitovima.

Ostaje pitanje, čemu mržnja i želja za izazivanjem iste u vreme kada nam je sloga najpotrebnija kako bi se izborili sa zajedničkim neprijateljem pod imenom COVID-19?

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track