DOBRE VESTI IZ BOLNICE: Legenda Liverpula i njegova ćerka nisu teže povređeni u saobraćajnoj nesreći
Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

oporavlaju se

DOBRE VESTI IZ BOLNICE: Legenda Liverpula i njegova ćerka nisu teže povređeni u saobraćajnoj nesreći

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Liverpula Jon Arne Rise i njegova kćerka (19) doživeli su pre dva dana saobraćajnu nesreću u norveškom gradu Alesundu, kada je Rise, koji je vozio automobil, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u šine pored puta.

Menadžer Norvežanina, Erland Bake, napomenuo je da Jon Arne Rise nije bio pod dejstvom alkohola ili opijata, a oglasio se kako bi obavestio zabrinute o stanju oca i ćerke koji su napustili bolnicu nakon jedne noći. "Jon Arne je vozio ćerku u Olesund i malo pre nego što su stigli, pojavilo se nešto na putu što ga je nateralo da skrene naglo na levo i izleti sa puta. Oboje su dobro, s obzirom na oklonosti i ostali su u bolnici do jutra", istakao je Bake.

Oglasili su se i iz bolnice u kojoj su otac i ćerka bili, dodavši da su "oboje, srećom, prošli bez povreda opasnih po život i da će lečenje nastaviti u kućnim uslovima".

Lokalna policija je istakla da fudbaler nije bio kriv za incident koji se dogodio na putu.

Rise je u karijeri nosio dresove Liverupa sa kojim je bio prvak Evrope 2005., Alesunda, Monaka, Rome, Gulama, APOEL-a i još nekoliko klubova pre nego što je 2017. godine završio karijeru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track