STIGLE PRIJAVE PROTIV JOVIĆA I NINKOVIĆA ZBOG KRŠENJA SAMOIZOLACIJE: Fudbaleri uskoro na saslušanju u tužilaštvu
Preti im tri godine zatvora... Ninković i Jović, Foto: Starsport, Profimedia

NEODGOVORNI

STIGLE PRIJAVE PROTIV JOVIĆA I NINKOVIĆA ZBOG KRŠENJA SAMOIZOLACIJE: Fudbaleri uskoro na saslušanju u tužilaštvu

Fudbal -

Pre saslušanja, tužilaštvo je od Ministarstva pravde zatražilo informaciju o tome da li su Jović i Ninković bili obavešteni po ulasku u zemlju da su zbog izbijanja koronavirusa u obavezi da u karantinu provedu 28 dana

Fudbaleri Luka Jović i Nikola Ninković uskoro će biti pozvani na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, pošto je policija dostavila krivične prijave protiv njih zbog sumnje da su pre nešto manje od mesec dana prekršili meru samoizolacije.

Pre saslušanja, tužilaštvo je od Ministarstva pravde zatražilo informaciju o tome da li su Jović i Ninković bili obavešteni po ulasku u zemlju da su zbog izbijanja koronavirusa u obavezi da u karantinu provedu 28 dana.

- Fudbaler Reala i srpski reprezentativac Luka Jović krivičnu prijavu je dobio jer je izlazio iz stana u kom je bio obavezan da boravi u karantinu, dok je protiv Ninkovića postupak pokrenut jer je u hotelsku sobu u kojoj je trebalo da boravi doveo devojku - podseća sagovornik.

Fudbaleri su imali sreću da se među prvima nađu na udaru zakona zbog kršenja propisanih mera koje važe za sve građane jer je u to vreme stav nadležnih bio da se građanima izriču upozorenja fudbalerima preti tri godine zatvora.

Kurir.rs/ J. S. Foto: Starsport, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track