FUDBALER JUVENTUSA U TAJNOJ VEZI SA ZVEZDOM BAJERNA: Niko ne razume zašto kriju sreću! VIDEO
Foto: EPA

strogo čuvana tajna

FUDBALER JUVENTUSA U TAJNOJ VEZI SA ZVEZDOM BAJERNA: Niko ne razume zašto kriju sreću! VIDEO

Fudbal -

Sami Kedira (33) ponovno je na stranicama nemačkih medija, ali ne zbog fudbalskih veština, jer kao što znamo pandemija koronavirusa je zaustavila sport širom sveta. U toj situaciji postalo je zanimljivo saznanje da fudbaler Juventusa ljubi zvezdu Bajerna!

Nemojte strahovati. Nije Kedira 'slomio srce' Robertu Lendovskom, Ivanu Perišiću ili Tomasu Mileru...

Nemački mediji pišu kako je Kedira već neko vreme u tajnoj ljubavi s kapitenom ženske ekipe Bajerna, nemačkom reprezentativkom Melani Lojpolc (26)!

@sara.daebritz13

A post shared by Melanie Leupolz (@melanie_leupolz) on

Njihova ljubavna romansa započela je prošle godine kad je Kedira iz Torina zbog lepe Melani otišao do Regensburga gde je nemačka ženska reprezentacija igrala protiv Čilea. Istaknimo kako je Melani, koja je jedna od najboljih nemačkih fudbalerki, sa Bajernom dva puta osvajala titulu prvaka Nemačke, a s reprezentacijom je 2013. godine osvojila Evro i 2016. godine zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru.

#NiteJogger #AdidasOriginals @adidas_de

A post shared by Melanie Leupolz (@melanie_leupolz) on

Stari zavodnik Sami iskoristio je sve adute kako bi osvojio Melani koja nije odolela njegovom šarmu. Kedira je pre nekoliko godina raskinuo veridbu sa nemačkom manekenkom Lenom Gercke (32) koju je 'zamenio' Adrianom Limom (38). No, veza sa slavnom brazilskom manekenkom nije potrajala, a Kedira je u Torinu nastavio s momačkim životom. Vremena je imao dovoljno jer je zbog povrede bio van tima Juventusa.

Full video coming soon ?? @espn #BornALegend

A post shared by Melanie Leupolz (@melanie_leupolz) on

Sami i Melani za sada nisu potvrdili, ali ni demantovali vezu. Nikome u Nemačkoj nije jasno zašto od javnosti kriju sreću...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track