IZGURAO AUTOMOBIL SVOM IGRAČU SA PARKINGA! Sari otkrio granice svog LUDILA i priznao: Plakao sam kad sam napuštao Čelsi!
Foto: Profimedia

praznoverje

IZGURAO AUTOMOBIL SVOM IGRAČU SA PARKINGA! Sari otkrio granice svog LUDILA i priznao: Plakao sam kad sam napuštao Čelsi!

Fudbal -

Trener Juventusa Maurisio Sari jedinstvena je osoba u svetu u fudbala po mnogo čemu, ali ipak i on kao i mnogi drugi igrači i treneri iz sveta sporta ima svoje rituale, koji se maltene graniče sa praznoverjem.

Italijanski stručnjak je dobar deo svoje trenerske karijere proveo u nižim italijanskim ligama, pre nego što je uspeo da se probije na najveću scenu.

On je otkrio da je čak i u tim danima znao najblaže rečeno preterati sa stvarima za koje je verovao da mu donose sreću.

"Kada sam radio u regionalnoj ligi u Toskani, bio sam opsednut parkiranjem svog automobila na isto mesto svaki dan", rekao je Sarri za "JTV", pa nastavio:

"Igrači su to uočili i svako malo bi svoje automobile prvi parkirali baš na to mesto kako bi me nervirali. Sećam se da sam jednom prilikom otišao u svlačionicu i rekao momku čije je auto stajao na mom mestu da ima tri minuta da ga pomeri ili ću ja naći način da to uradim. Nije otišao do svog vozila, pa sam ja namestio svoj automobil iza njegovog i izgurao ga sa puta. Taj dan smo pobedili 2:0 tako da se nije mogao žaliti", prisetio se kroz smeh Sari.

Otkrio je da nikada nije plakao zbog rezultata, ali je teško podnosio poraze.

"Nikada nisam plakao u javnosti, ali sam se znao zateći u svojoj kući, sa suzama u očima. To nije znak slabosti nego strasti koju ugrađujete u svoj posao... Sa igračima Čelsija sam u prvih par meseci imao dosta konfliktan odnos, ali kada sam im rekao da nakon finala Lige Evrope odlazim, zaplakao sam, a zaplakali su i mnogi od njih", rekao je Italijan

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track