PLES U KRILU, MANEKENKE KOJE SE DODIRUJU, LJUBE... Zvezda Evertona uhvaćen u BAHANALIJAMA za vreme policijskog časa!
Foto: Instagram, Profimedia

skandal

PLES U KRILU, MANEKENKE KOJE SE DODIRUJU, LJUBE... Zvezda Evertona uhvaćen u BAHANALIJAMA za vreme policijskog časa!

Fudbal -

Napadač Evertona i italijnski reprezentativac, Mojze Ken, našao se na udaru britanskih medija nakon što je u javnosti pojavio video orgija iz njegovog stana sa devojkama čiji identitet još nije poznat.

Kako prenosi engleski ''San'' Ken se javio na grupnom četu iz svoje vile, a u pozadini se videlo nekoliko devojaka, za koje se sumnja da su manekenke, kako se ljube, dodiruju i igraju mu ples u krilu.

Ovo bi samo po sebi bio veliki skandal, ali s obzirom da se dogodilo u vreme pandemije koronavirus i za vreme policijskog časa kada je striktno zabranjeno svako okupljanje, jasno je koliko je Ken ''prešao svaku granicu.''

Video snimak je vrlo brzo završio i u rukama čelnika Evertona koji su se oglasili saopštenjem.

- Fudbalski klub Everton upoznat je sa incidentom prvotimca koji je ignorisao mere Vlade i klupske naredbe vezane za pandemiju koronavirusa. Klub izražava veliko razočaranje u igrača i želi da istakne da je takvo ponašanje neprihvatljivo.

- Everton je redovno isticao značaj poštovanja mera Vlade, uključujući mere i savete o ponašanju unutar i izvan svog doma. Sjajni ljudi unutar zdravstvenog sistema zaslužuju svo poštovanje za njihov naporad rad i žrtvu. Najbolji način da im odamo poštovanje je da ih slušamo i učinimo sve što možemo da ih zaštitimo - stoji u saopštenju.

Zanimljivo, Ken nije prvi fudbaler sa Ostrva koji je prekšio ovu zabranu. Pre njega to je uradio i Kajl Voker koji je uhvaćen u jutarnjim časovima nakon žurke u komšiluku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track