ŠOKANTNA ODLUKA MLADOG FUDBALERA: Zbog ružnih komentara odustao je od snova! A bio je na pragu da ih ostvari (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije izdržao

ŠOKANTNA ODLUKA MLADOG FUDBALERA: Zbog ružnih komentara odustao je od snova! A bio je na pragu da ih ostvari (VIDEO)

Fudbal -

Bivši golman mlade fudbalske reprezentacije Engleske Ted Smit odlučio je da prekine karijeru i odustane od sna da stane na gol nekog premijerligaša i seniorski reprezentativac, a tek su mu 24 godine.

Smit je bio član mlađih kategorija reprezentacije Engleske, a prošlog leta je bio blizu prelaska u Totenhem nakon što je napustio Sautend. Ipak, odustao je zbog - pritiska!

- Nisam to bio ja. Nije to bilo ono u čemu sam uživao. Obožavam utakmice i treninge, ali kada je reč o pritiscima, uvek mi je bilo previše - rekao je Smit. Problem za mladog Smita bile su društvene mreže, odnosno komentari koje je praktično nemoguće kontrolisati.

- Kad bih se nakon utakmice vratio u stan, pogledao bih društvene mreže i video šta ljudi govore o meni. Nakon lošeg susreta, usledili su brojni negativni komentari. To bi uticalo na mene, nisam mogao biti pozitivan. Izgradio samu glavi strah od igranja utakmica i ne mogu ga isključiti. U životu postoje i druge stvari koje nisu vredne stresova od utakmica - poručio je Smit koji je priznao kako je pomoć tražio i od psihologa, ali su se problemi uvek vraćali.

- Više nisam imao snage nastaviti dalje - zaključio je Smit.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track