ISKRENI I DO BOLA EMOTIVNI VUJADIN SAVIĆ: Miloje nema veze sa mojim odlaskom iz Crvene zvezde! VIDEO
Foto: Dado Đilas

kapiten ima reč

ISKRENI I DO BOLA EMOTIVNI VUJADIN SAVIĆ: Miloje nema veze sa mojim odlaskom iz Crvene zvezde! VIDEO

Fudbal -

Bivši defanzivac crveno-belih otkriva da je u sjajnim odnosima sa bivšim trenerom Vladanom Milojevićem i da od njega niko nikada neće čuti nijednu ružnu reč o voljenom klubu

Vujadin Savić otišao je pod velom tajne iz Crvene zvezde prošlog leta. Navijači su ostali u čudu kada je iznenada napustio klub. Kapiten ekipe koja je igrala grupnu fazu Lige Evrope i Lige šampiona nikada nije otkrio koji su razlozi da naprasno ode iz voljenog kluba.

Od leta 2019. je fudbaler kiparskog Apoela. U razgovoru za Kurir dotakao se svog odlaska sa Marakane, ali i toga kako je postao majstor za pravljenje torti čime uveseljava svoju decu, sinove Andreja i Mihajla i ćerkicu Adrijanu.

Vujadin Savić dao je veliki intervju za Kurir čije ćemo delove objavljivati u narednim danima tokom prvomajskih praznika. Zato, pratite naš portal i saznajte šta bivši kapiten Crvene zvezde misli o koroni, kako su i zašto nastali Gardisti, šta posebno pamti iz dana provedenih na Marakani i da li planira da karijeru okonča u voljenom crveno-belom dresu.

foto: Dragana Udovičić

Dosta je nedoumica bilo prošlog leta, kada je Vujadin Savić odlazio iz Crvene zvezde. Na pripremama u Austriji nije bio u prvom planu, skinuta mu je kapitenska traka i data Marku Marinu, a onda je u julu potpisao za kiparski Apoel, iako je sa crveno-belima imao važeći ugovor do 2022. godine. Spekulisalo se da je došlo ne nesporazuma sa tadašnjim trenerom Vladanom Milojevićem.

- Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera pored sebe! Druge stvari su tu u pitanju o kojima ne želim da govorim! Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu reč kada je Zvezda u pitanju! To nije lepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim!

foto: Printskrin

Vujadin Savić dva puta je odlazio iz Crvene zvezde. Prvi put kao klinac 2010. kada su ga prodali u Bordo, a onda i prošlog leta u Apoel. Pitali smo ga, kada mu je bilo teže.

- Najteže mi je bilo kada sam odlazio poslednji put, davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod severne tribine...Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini...Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pesmu! Trenutak kada sam završio taj intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem! Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz svoje druge kuće! Zaista druge kuće! To je nešto gde pripadam od malena! I uvek ću biti tu! Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu!

foto: Privatna Arhiva

Epidemija koronavirusa zaustavila je celu planetu. Vujadin Savić pridržava se propisanih mera, a slobodno vreme provodi sa porodicom u kući na Kipru.

- Mirka i deca su sa mnom sve vreme otkada sam potpisao za Apoel. Tu su i njeni baka i deka! Deca imaju onlajne časove, dosta uče i imaju domaće zadatke! Trudimo se da budu što više u dvorištu i da igraju fudbal, košarku, žmurke...Volimo da igramo "uno", "fortnite" i ostale igrice. Volim da pravim keks tortu i tortu od malima pa uvek uključim decu da mi pomognu. Uživaju u tome... Tako nam brzo prođe dan - otkrio je Vujadin Savić.

Kurir sport/ Aleksandar Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track