SMENA U LOKOMOTIVI DONELA BURU! Gazajev: Jugoslovenski lobi u ruskim medijima dovodi tamo nekog Nikolića!
Foto: Kurir Štampano

Histerija u rusiji

SMENA U LOKOMOTIVI DONELA BURU! Gazajev: Jugoslovenski lobi u ruskim medijima dovodi tamo nekog Nikolića!

Fudbal -

Trofejni trener CSKA Valerij Gazajev, a i druge njegove kolege, ne biraju reči u odbrani posla Jurija Sjomina, ali i u vređanju mladog srpskog stručnjaka koji će preuzeti klupu moskovske Lokomotive.

Najznačajniji predstavnici ruskog fudbala, posebno stariji treneri, vode histeričnu kampanju protiv dolaska Marka Nikolića na klupu moskovske Lokomotive i pri tome ne biraju reči kojim će uvrediti mladog Srbina a podržati svog kolegu i dugogodišnjeg rivala Jurija Sjomina.

foto: Starsport©

Poslednji se u ovo kolo uhvatio bivši stručnjak CSKA Valerij Gazajev.

- Sa zaprepašćenjem čitam kako nekoliko predstavnika bivše Jugoslavije u ruskim medijima sa zadovoljstvom nameću nekog Nikolića da postane trener Lokomotive. Shvatam to kao nekorektnost prema Sjominu, koji vodi tim i donosi klubu rezultate. Kad bi sada bio kraj sezone Lokomotiva bi se plasirala u Ligu šampiona, a gde ćete bolji dokaz da je trener bio uspešan od toga - rekao je Gazajev.

Bivši selektor SSSR Oleg Romancev slično razmišlja, ali ne vređa Nikolića.

- Sjomin bi ako bi se sumirali svi rezultati, broj jedan trener u Rusiji. Ne znam koje su njegove trenerske tajne, ali znam da toliko dugo držati jedan tim u vrhu, znači da se radi o vanserijskom stručnjaku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track