GRCI BI TRAMPU: Aris bi Garsiju u zamenu za Rosea, Zvezda odrično kaže, neće moći!
Foto: EPA/PETER SCHNEIDER

spekulacije

GRCI BI TRAMPU: Aris bi Garsiju u zamenu za Rosea, Zvezda odrično kaže, neće moći!

Fudbal -

Kuriru iz vrha sportskog sektora rečeno da se crveno-beli neće olako odreći sjajnog Argentinca kojeg su prošlog leta platili 1.800.000 evra

Zanimljive vesti iz Grčke vezane za Crvenu zvezdu dolaze skoro svakodnevno. Već danima Grci pišu kako su crveno-beli zainteresovani za Francuza Lindzija Rosea, štopera Arisa. Oni idu toliko daleko da tvrde da je klub iz Soluna spreman da Crvenoj zvezdi predloži trampu Matea Garsije za snažnog defanzivca. Od tog posla izgleda nema ništa.

Kurir je ovu informaciju proverio u sportskom sektoru Crvene zvezde. Jasno nam je rečeno da se o prelaznom roku još ne razmišlja, jer prvenstvo Srbije još nije počelo.

foto: Privatna arhiva

- To su sve obične spekulacije! Mateo Garsija je fudbaler Crvene zvezde! Rose!? Svašta se piše, kad bismo odgovarali na svaku spekulaciju koja dođe iz inostranstva ili domaćih okvira, a tiče se Crvene zvezde, onda ne bismo bili ozbiljni. Ima vremena, prelazni rok će trajati do oktobra - rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela za Kurir.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Kurir je ranije pisao o statusu Matea Garsije u Crvenoj zvezdi, odnosno da je Argentinac izgubio mesto u startnoj postavi kod Dejana Stankovića. O tome šta bi Crvena zvezda trebalo da uradi sa Mateom Garsijom za naš portal pričao je menadžer Zoran Stojadinović koji je učestvovao u transferu, kada je Argentinac dolazio prošlog leta na Marakanu za 1.800.000 evra.

Da podsetimo, mediji iz Grčke pisali su da je Aris odredio cenu od 1.000.000 evra za Rosea, Francuza koji igra za reprezentaciju Mauricijusa, a da je Crvena zvezda bila spremna da plati maksimalno 600.000 evra. Tu je posao i stao, jer su Grci zacepili sumu, a Zvezda je našla zajednički jezik sa igračem ponudivši mu daleko bolje uslove od onih koje ima u Arisu i strpljivo čeka dalje razvijanje situacije.

Kurir sport/ A. R.

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track