SRPSKI FUDBALER SE GLASNO PITA: Kako to da dođeš u familiju i da nikog NE ZAGRLIŠ? FOTO
Foto: Dado Đilas

Navikao da ljubi tri puta

SRPSKI FUDBALER SE GLASNO PITA: Kako to da dođeš u familiju i da nikog NE ZAGRLIŠ? FOTO

Fudbal -

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj dolazi u petak na prve treninge Sevilje u sportskom centru ako testovi pokažu da nema opasnosti da igrači započnu pripreme za nastavak sezone.

- Veoma smo srećni što ćemo početi s trenizima, ali biće stvarno neobično. Oko mene će biti moji saigrači, koji su mi kao familija, želeću da ih zagrlim i pozdravim i biće čudno da mi to neće biti dozvoljeno - rekao je Gudelj.

Nova pravila isključuju pozdrave i zagrljaje, ali i mnoge druge stvari koje će u potpunosti izmeniti navike igrača na terenu i u svlačionici. Svi igrači su već odradili lekarsko testiranje.

- Dolazili smo u malim grupama, svaka je imala svoje vreme. Merili su nam temperaturu, uzeli krv za analizu i ako bude sve kako treba videćemo se u petak. Ne plašim se, imam veliko poverenje u klub. zapravo, uopšte se ne brinem. Sledili smo mere koje smo dobili, tako da bih voleo da krenemo sa treniranjem.

Korona je promenila izgled Španije, pa tako Gudelj potpuno razume strah ako ga bude video kod saigrača.

- Sve bih razumeo, jer svako ima svoju viziju problema. Bila je teška situacija, uvek će se naći neko ko se više plaši, ali tu su stručnjaci koji će nam reći da smo sposobni da igramo ili nismo. Ako je sve OK, onda bismo mogli da pričamo o mečevima, da ne razmišljamo više o virusu.

D. P. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track