KURIR SAZNAJE! Sprema se prava transfer BOMBA! PSŽ želi Predraga Rajkovića!
Foto: Profimedia

Srbin pred velikim transferom

KURIR SAZNAJE! Sprema se prava transfer BOMBA! PSŽ želi Predraga Rajkovića!

Fudbal -

Začarao mrežu - Srpski golman proglašen je najboljim čuvarom mreže prekinute francuske lige, a njegov učinak u Remsu zapažen je i u redovima slavnog kluba

Predrag Rajković nalazi se na meti velikog Pari Sen Žermena, ekskluzivno saznaje Kurir.

Sjajni srpski golman našao se u tefteru sportskog sektora Parižana i očekuje se da uskoro stigne i ponuda na adresu Remsa.

Golman reprezentacije Srbije nalazi se blizu transfera karijere. PSŽ stavio je Rajkovića u svoje planove kao budućeg golmana, pažljivo su ga skautirali tokom sezone i doneli zaključak da je on kalibar za njihov klub. To i ne čudi jer je iza srpskog golmana fantastična godina. U izboru list Ekip, Predrag je proglašen za najboljeg golmana u ligi. Po statističkim parametrima, Rajković je među pet najboljih golmana u Evropi!

Od pet penala koliko je dosuđeno protiv Remsa u ovoj sezoni, srpski golman odbranio je čak četiri. Primio je najmanje golova u ligi - samo 21, primera radi, PSŽ je 24 puta kapitulirao.

foto: Profimedia

Ukoliko dođe do ovog transfera, Rajković će postati prvi srpski golman koji je dospeo u sam vrh evropskog fudbala u proteklih 20 godina.

Nestabilni! Muke Parižana s golmanima

PSŽ ima dosta problema na poziciji čuvara mreže. Vremešni Kejlor Navas nije se najbolje pokazao, baš kao ni Serhio Riko. Pored njih dvojice, u klubu su još dva momka koja imaju 20 godina i pred kojima je tek period dokazivanja u drugim klubovima na pozajmicama. Čak je i prošle sezone, dok je bio legendarni Bufon, bilo oscilacija.

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track