NAJVEĆA ZVEZDAŠKA PORODICA: Ima ih za ceo tim i izmenu, ljubav prema crveno-belima urezana im je u DNK! VIDEO
Foto: Printscreen

SJAJNO

NAJVEĆA ZVEZDAŠKA PORODICA: Ima ih za ceo tim i izmenu, ljubav prema crveno-belima urezana im je u DNK! VIDEO

Fudbal -

Ekipa emisije "Zvezda Kids" posetila je najbrojniju zvezdašku porodicu u Kragujevcu. Ona broji sjajnih 12 članova - pored mame i tate, tu je desetoro dece i svi oni navijaju za crveno-bele. To je ceo fudbalski tim plus jedna izmena!

Kako ljubav prema klubu nastaje i kako se razvija, najbolje možemo videti na njima - od najmlađe bebe koja ima svega nekoliko meseci do najstarije 15-godišnjakinje svi dišu za klub.

Ponosni otac je rekao da nije teško upamtiti sva imena i rođendane, a pričao je i kako je ljubav preneo na naslednike.

- Od kako znam za sebe, navijam za Zvezdu. To sam i njih naučio. Trenutno mi je omiljeni igrač Željko Gavrić. Dečko zna da igra fudbal, biće drugi Deki Stanković - kaže glava porodice.

Klincima su omiljeni igrači Radovan Pankov, Milan Pavkov, Vujadin Savić, Milan Borjan, a sećanje na prvi boravak na Marakani ostaje im za ceo život.

- Bilo nam je najbolje kada smo prvi put bili na Marakani. Tada je Zvezda igrala i pobedila. Najviše nam se na Marakani sviđa stadion - rekla je jedna devojčica.

Mališani su zatim zaigrali fudbal, i zapevali Zvezdine pesme i istakli da im je bilo divno druženje sa ekipim Zvezda Kidsa.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track